New York City Day 2 /Nina

Här kommer lite av en bildbomb från mig hehe! Dag två i NYC för två månader sen!

Steget utanför hotellet. Den känslan alltså! Det var helt berusande att va ute. Tröttheten, tidsskillnaden, sömnlösheten under hela natten.. Allt försvann när man klev ut på gatan. Även om jag hela natten vaknade av polisbilar, tutande taxis, ungdomar som lät utanför nattklubbar, så var det sånt sjukt rus att se allt.
Stressade människor hoppar ur taxibilar, skriker till folk i telefon med handsfree för att kunna hålla en sån tray med Starbucks Coffee till chefen som sitter uppe på ett av kontoren i byggnaderna som är så höga att man får ont i nacken av att se upp på de. Det hela var en filmvärld som man blivit inkastad i!









Gick upp lite längs 7th ave innan frukosten och hamnade i Central Park! 
På gatorna i New York fanns ingen snö, det kändes nästan omöjligt att det någonsin skulle snöa bland skyskraporna.. Men i Central Park - en stor naturlig plats mitt i all betong! Så vackert! Det var verkligen helt underbart där.



Den där känslan av naturen blandat med allt nybyggt var så konstig. Det går inte riktigt att förklara. Det var liksom inte sådär att man mjukt såg förändring, utan riktigt grova kontraster. Så sjukt coolt. Samtidigt som man såg naturen, ekorrar, träd, snö - så såg man all kaos bakom, höga husen, bilarna, ljuden.. Sån annorlunda och egen känsla över allt. Jogging och hundpromenad var nog nummer 1 i Central Park för New York-borna haha.



Älskar älskar älskar det.







Det blev en simple breakfast at Café Metro på 7th ave. Bagel and a berry crush smoothie!



On the subway with my smoothie, ready for some shopping!
















Vid ett newsstand.









För er som undrade - deras mc donalds är inte likadan som i Sverige!
Åt några chickenburgers, och måste säga att de var godare i USA. Mer krydda typ haha.









Bakom tälten i Bryant Park. Helt sjukt. Jag fattar inte riktigt att jag var där. Att vi råkade vara i NYC under Fashion week är ju ett under. Och sedan att jag fick chansen att se massor backstage innan Calvin Klein's visning var helt stört. Något jag aldrig glömmer!



Quote by Michael Kors.





Ställde oss sedan vid ingången av tälten ett tag också. Så coolt, en o annan kändis hoppa ur en taxi, media var där, streetstyle fotografen var där.. Jättecoolt faktiskt.



Hahah, jag hade glömt att jag var SÅ redhead! :D



Tog en sväng in på New York Public Library. Så fint. Hade gärna stannat lite längre!!









Åkte upp i Empire State Building. Snabb hiss måste jag säga haha. Och det blåste som fan där uppe. Men fetare utsikt har jag aldrig sett. Kändes som att titta på ett vykort eller något. Så coolt!
Men självklart gick kameran sönder, vilket vi inte märkte förrens efteråt, så nästan alla bilder är förstörda från ESB. Kul va? Jätte-kul.



Sedan blev det lite kaffe och tv-tittande på hotellrummet innan vi gick ut för o äta. Samma kaos med folk, bilar, ljud och ljus som kvällen innan. Det är alltid liv där, så underbart. Tänk vad konstigt det kändes att komma hem till "lilla" Göteborg efter detdär! Stört..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0