UF /Nina

Jag hade glömt hur bra jag mådde av att träffa dessa människorna från Ungdomsfullmäktige. Jag behövde verkligen detta, det var så länge sedan. Mötet må ha varit segt som tusan, och halva gänget må vara utbytt av nya ledamöter. Men gud vad jag älskar det. Att sitta där i salen med 100 trevliga personer, en del nya, en del man känner sedan långt tillbaka. Jag har så mycket minnen med dem, jag inne på mitt fjärde år i UF nu. Ni kommer säkert inte förstå något alls av det jag säger, vad som är så kul. Det går nog inte att förklara det... Jag vet bara att när jag sätter mig i salen på min plats, med kristallkronorna över mig, och dagordning framför mig, så kan jag inte tänka på något annat. Inte bara stormötena, alla dagar man haft så tråkigt och åkt in till kontoret för att bara.. hänga helt enkelt haha. Så otroligt blandade människor, vi funkar så bra ihop alla. Alla aktiviteter vi hittar på, allt. Bäst.

Nu blir det läggdas. Svintrött. Godnatt!

Photosbyme./Linnéa.


Trueblood!<3/Linnéa.

Ikväll är det TRUEBLOOD-dags igen. Can't wait!

Iväg på möte! /Nina

Nu får ni gotta er med alla Eclipse-bilder som Linnéa just la in! Jag mår bättre nu och ska nämligen iväg på möte i stan. Ni kanske inte vet det, men i flera år nu har jag varit med i Ungdomsfullmäktige i Göteborg - alltså ungdomspolitik då. Så det är dags för stormöte idag, som vi har fem gånger om året. Väldigt trevligt, och så får jag träffa alla igen! Det tar fram gamla minnen, var ofta på kontoret flera gånger i veckan förr. Roligt roligt.

Men nu missar jag bussen! Hejdå!


Im back. /Linnéa.

Hej alla! Det har varit lite upp och ner med mitt liv så därför har jag inte kunnat klottra ner några rader i denna underbara blogg. Förlåt för det! Men nu är jag på gång igen.. Som tur är så har man så många som stöttar en i vått och tort så jag har er att tacka för att jag orkar med dagarna! Jag älskar er. <3 Nu tänkte jag göra en liten lista för vad som har varit bra den här veckan hittils. Slänger även in EXTREMT underbara bilder från Eclipse nedan.
+ Det gick bra på engelska nationella, den muntliga delen.
+ Eclipse närmar sig med stormsteg.
+ Mina vänner.
+ Inga prov på ett tag nu!
+ Får påsklov i morgon (yeey!)
Klicka igång denna medans ni ser bilderna!
LänkLänkLänkLänkLänk till Spotify!
KÄRLEK säger jag bara.

Chris Weitz is amazing. /Nina

Detta inlägget går till regissören av New Moon, Chris Weitz. Såg klart kommentarspåret nyss, och det var ju bra! Älskade det verkligen! Chris är så rolig, och det var så kul att höra om alla scener och hur allt gick till. Underbart! Ni som inte har sett det än, gör det! Det är alltså Chris och editor Peter som pratar under hela filmen.



Chris on set the set of New Moon in Italy. Gud vad jag saknar Montepulciano/Volterra när jag ser på filmen. Helt otroligt.


Twilight-tröjor! /Nina

Jag mådde så dåligt idag, gick hem från skolan. Har sysslesatt mig med att leta twilight-tröjor, och jag har några alternativ från twilightfan.se! Jag tycker det är trevligt med en svensk sida, så man slipper jobbig tull osv. Och trycken är ju jätteroliga, inte de vanliga offeciella tröjorna liksom. Lite mer humor hehe.
229 för en t-shirt på twilightfan.se, trevligt! :D

     


The seasons have changed, and so have we /Nina



Nu säger jag hejdå till denna omtumlande dagen, och lägger mig. Eller inte riktigt. Ska ta en dusch först. Men vill gärna få lite sömn, lång dag imorn. Detta blir nog dagens låt i alla fall - Deathcab funkar alltid. Godnatt!

En femte bok till The Twilight Saga!!! /Nina



Herregud vad lycklig jag blir. Otroligt. Helt galet. Trodde inte Stephenie skulle släppa något på ett tag, så det var en väldigt trevlig överraskning. Jag blir helt varm inom mig, sån kärlek till böckerna i Twilight-sagan. Och här kommer MER. Underbart. Så 5 juni släpps boken ur newborn-vampyren Bree's perspektiv på Eclipse. Jag är helt galet lycklig.



Bree spelas av Jodelle Ferland och jag har alltid tyckt att hon är så bra! De ska ju ha använt denna boken vid inspelningen av Eclipse, så antagligen kommer vi få lite mer hints från hur just den delen kommer bli på film! 
God, im so excited. This will be sick. 

+++++ /Nina

Att göra positiva o negativa listor är en effektiv övning för mig. Skapar därför nu kategorin +/-! Det hjälper att känna efter om hur jag mår, eller ta fram bra saker med just idag. Försöker alltid få minns dubbelt så mycket + som -, eller bara strunta i minus-sidan helt. Alla borde testa, jag kan känna att det är härligt att se alla bra saker på en rad - allt jag ska vara glad för. Brukar ta dessa inlägg med en bild från webcam (inte idag dock, är för trött haha), så man får en slags nulägesrapport, samtidigt som man slipper långa inlägg med bara seg text. So here we go, dagens +!

+ Musikuppspelningen idag gick ganska bra, jag spelade bas haha..
+ Åt kinaresturang istället för skolmat!
+ Har inga läxor denna veckan!!! *yey*
+ Tycker att allt från igår kommer lösa sig. Det måste det.
+ Skidresan med skolan börjar närma sig!
+ Den nya boken. Kan knappt förstå det. Inlägg kommer.

+ Evelinas resa hit och biljett till pier pressure är köpt, as you know!
+ Linnéas resa hit till eclipse är confirmed by her mom haha!

Så, nu tycker jag att alla ska ta fram något positivt med sin dag! :) Jag lägger in en bild från en bra dag på ikea i vintras med mamma, hade lust att sätta mig i en soptunna ett tag haha!


Skit. Det är var det är nu. /Nina

Ugh. Godnatt.

hayley goes gaga. /evelina

gud, bättre än så här blir det verkligen inte. SJUKT bra cover!

So long and good night /Nina



Spelar nu My Chemical Romance - Helena (so long and good night).
Lite fast för MCR nu faktiskt, de har ju gått på repeat idag.

Och jag insåg just varför dagen har gått så snabbt! Vi hoppade ju en timme idag haha. Och mindre sömn blev det ju också då. Fast det betyder ju bara att det snart är sommar! Ser dock inte ut så när jag tittar ut genom fönstret - regn! -.-

Har skola 8 till 4 imorn, och där bland finns HK-prov och gympalektion. Matte och tyska är mindre bekymmer jämfört med det, vilket nästan är omöljigt eftersom jag hatar de ämnena. Jag undrar hur det ska gå. Ska lägga mig o läsa, o förhoppningsvis vakna glad o pigg för att klara den långa dagen! Kram!

Charlie Bewley i Malmö /Nina

Nu i helgen var ju Charlie Bewley i Malmö på Sci-fi mässan precis som Justin Chon var i Göteborg. Charlie spelar alltså en av vampyrerna i Volturi, Demetri. Så coolt. En del av mina vänner åkte dit, önskar jag kunde följt med. Vad jag har hört så var han jättetrevlig, avslappnad och väldigt väldigt snygg haha. Ja, det är allt jag vet. Att han var charmig och flörtig. Att han frågade några av tjejerna att gå ut o ta en drink på kvällen, att han åt popcorn och att han bet en del av dem han tog kort med. Låter ju toppen haha! Och jag älskar bilden nedanför haha, new born-tröjan är underbar ju! XD


hey soul sister /Evelina

oh , how i love this song. 

I knew when we collided, you're the one I have decided, Who's one of my kind


Exogenesis: Symphony /Nina

Igårkväll hos pojkvännen var hur härligt som helst.
Lyssnade på Dire Straits, bara myste och pratade i mörkret under Earth Hour. 

Nu är det söndag, och hela dagen har gått hur snabbt som helst. Jag pluggar o lyssnar på Muse's symphonies, haha. And here it is, part 1, part 2, part 3 på Spotify! Och part 1, part 2, part 3 på Youtube! Riktigt bra faktiskt.
Låtarna är från Muse's senaste album The Resistance!


mys med new moon extra material. /evelina

sitter med mina syskon och min farmor och ser New Moon extra material i mörkret.
Vi har fortfarande inte tänt alla lampor än, haha.. fail.
älskar min halsduk. <3
så jag säger godnatt nu, tror nämligen jag inte kommar blogga mer. Night!

''She's my sister, I mean.. I would die for her''. /evelina

''She's my sister, I mean.. I would die for her'' - Bonnie Bennett, Vampire Diaries, Episode 13.


Igår försökte jag förklara för Isabell, en tjej i min klass, om hur mycket jag och nina har gemensamt. Och då menar jag liksom, inte bara att vi gillar samma sorts musik eller samma typ av böcker. Det gick inte att förklara. Jag menar, då hon är nere, då är jag också det. Är jag glad, är hon glad. Oftast är det alltid så. Jag känner henne som om jag känt henne hela livet. Hon kan inte ljuga för mig, inte om vad hon känner eller hur hon mår. Det går inte, för jag känner henne för väl, same goes for me!
Vi är som en själ i två olika kroppar. Trots att hon bor tvärs över landet, så vet jag om hon mår bra eller inte. Och då hon mår dåligt, så känner jag på mig, att något är fel. Jag känner det in i benmärgen om hon mår dåligt eller behöver prata. Det må låta sjukt, men jag känner på mig det. Och jag blir jämt så orolig och blir helt damp. Du kan fråga vem som helst.

Då nina skrev till mig för nån dag sen, att hon behövde prata, så försvann jag ut från lektionen och ringde med en gång. Jag blir hel fel i hjärnan då hon mår dåligt och jag klarar inte av det. Och sen så kan jag ju inte finnas där som ''vanliga'' bästa vänner borde finnas för varandra. Sure, hon kan ringa mig vilken tid på dygnet det än är, och jag kan ringa henne när som helst också. Men jag kan inte springa över till henne då hon mår dåligt och behöver en kram, eller fira något tillsammas med henne, eller hon kan inte komma förbi för att se det nya Vampire Diaries avsnittet med mig. And it breaks my heart everyday , all over again.

I avsnitt tretton av vampire diaries, så säger Bonnie (Katerina Graham), att Elena är hennes bästa vän. ''She's my sister, I mean.. I would die for her.''. Aldrig har jag hört bättre ord som passar in på min vänskap med Nina. Hon är som min syster och jag skulle verkligen dö för henne. Jag skulle gå genom eld för hennes skull.

Nina, jag älskar dig så sjukt mycket. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Myyyyskväll it is. Earth Hour here we come! /Nina

Har just haft gamla grannar över på en fika, som vi bodde ovanför i 9 hela år. Så kul att prata med dem igen! På tal om gamla vänner... En kompis jag lärde känna förra sommaren och pratade med en del då, fick en dotter igår! Vi har inte hörts av på länge, men det var så kul att höra allt med bebisen idag!
Grattis Bex, och välkommen till världen Rosa!

Nu ska jag iväg till pojkvännen och mysa! Om 30 minuter släcker vi lamporna för Earth Hour också.



Just nu dansar jag omkring och sjunger med till My Chemical Romance's Teenagers, i en mysig svart tröja och armygreen pants. Vi hörs imorn! Glöm inte släcka om 25 min!


i cant take this anymore. /evelina.

lyssnar på musik och sitter och tycker synd om mig själv. Känner mig väldigt nere och självförtroendet är i botten. Jag saknar Nina och Linnea och vill bara att alla i den här stan ska sjunka in i marken.. jag vill då verkligen inte se dom igen. Jag litar då verkligen inte på nån här and it breaks my heart.
Det är det jag ser när jag ser på människorna runt omkring. Gamla vänner, klasskompisar, vänner till vänner. Jag ser dom som nå virus jag bara vill ha så långt bort ifrån mig.


Jag vill inte, jag orkar inte och jag kan inte. Jag pallar fan inte mer. Mina ''vänner'' sviker hela tiden och jag blir irriterad på allt och alla runt omkring mig. Vad fan har jag gjort? Vad har jag gjort som fått mig att börja respektera mig mindre? För att jag umgås med ''fel människor''? För att jag läser en typ av böcker, ser en typ av filmer eller gillar en viss tv serie. Well, Im fucking sorry then. Förlåt för att jag inte klär mig som man ''ska'' , eller förlåt för att jag inte är en size 0.


Jag saknar Nina och Linnea. Jag pallar inte det här. Ugh, varför står jag ut? Är något värt det i slutändan? It sure as hell doesnt feels like it right now.


Earth Hour 2010 /Nina

Earth Hour innebär att alla ska släcka sina lampor för miljön 20.30! Just nu är det släckt överallt i Perth, Austrailen. I Bangkok, Thailand är det mörkt om 30 minuter. En timme senare släcker Bhutan, och när de tänder igen så är det Indien på tur. När det blivit natt hos dem så är det våran tur att ta fram ljusen och släcka lamporna. Are you with me?



Update: Hade Earth Hour på search på Twitter, såg allt alla skrev om det. Ett speciellt tweet fångade min uppmärksamhet. "Earth Hour is for countries where everyone have access to power. This is not for us." Och jag blir så ledsen! Blir så ledsen när jag märker skillnaden mellan hur folk lever. Att vi alla inte lever under samma villkor. Folk i dessa länder har varit med om så mycket, och här sitter vi och mår dåligt som bara den när vi bara får lite mer plugg i skolan. Blir så äcklad nu, när jag tänker på hur mycket man klagar i onödan. De sa inte "tänk på barnen i Afrika" i onödan till oss när vi var små. Visst, vi kanske inte kan göra så mycket åt att folk svälter eller är lever fattigt på andra sidan jordklotet. Men vi kan skicka en tanke till dessa människor, inte bete oss som svin bara för allt i vår vardag inte är perfekt som det brukar. Och ikväll, när ni har släckt era lampor, behöver vi väl inte bara tänka på vår miljö och klimatförändring. Vi kan väl också tänka på alla människor som inte har lampor att släcka. Eller?

Lördagmorgon! /Nina

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, hela 11 timmar faktiskt! Har just ätit en lång och god frukost med mamma. Rostat bröd med italiensk lufttorkad skinka, avocado och världens bästa juice till. Jag har totalt fastnat för Brämhults apelsinjuice igen! Så gott haha!


inte okej helt enkelt. /evelina

ugh, palla ens. Jag orkar inte mer sån crap. Godnatt!

Friday +'s /Nina

+ Författarbesök av Per Nilsson idag, väldigt trevlig man!
+ Väldigt bra fika med Anni och Ludvig på stan.
+ Härlig shoppingtur efteråt, hittade massor till pojkvännen som han köpte!
+ Såg just senaste Vampire Diaries-avsnittet! Sjukt bra!
(Fattar varför Evve var så glad!)



Nu är jag rätt trött faktiskt! Men det är ju helg, ska bli skönt att sova ut!

A FEW GOOD MEN! /evelina

OH. MY. GOD.
THAT EP WAS FREAKING EPIC! IT WAS AMAZING, 
AND I TOTALLY CALLED THAT NUMBER , AND TOTALLY LEFT A MESSAGE FOR THE CAST! OR WHOEVER IS GOING TO LISTEN TO IT. OMG.
Haha, det lät typ så här;
Öh. Oh my god? Is this for real? I didnt know i was going to come thru.. lol. Oh my god. Hi. HAHA. Ehm, Okay, i just watched the ep. And OMG it was amazing. I loved it , and everyone of you was amazing and.. haha, okay, look. Im from sweden and its like 3am here, so im super tired but I stayed up all night just to see the ep and here I am. Calling this number. Oh my god. Haha, i dont know what to say. I love you all, so much, and thank u for everything, and this is just amazing. HAHA, ehm.. BYE!
(klippet ger jag cred till vampirediaries.se, som gav mig cred för att ha hitttat klippen *smile*)

I know im wierd, but i couldnt help it.. but im SO happy. Och jag pratar engelska. Och jag är glad. Och jag är GLAD! Det där avsnittet var helt otroligt jävla sjukt bra.
tvdalaricisobel.jpg
okej, nu gäller sängen! Godnatt

Ibland älskar jag min klass! /Nina

I sjuan och åttan var inte jag världens största fan av klassen jag hamnade i. Men jag har insett hur härliga människorna är! Vi är så olika, men vi kan då skratta åt samma saker haha. Som när Linda kröp in i skåpet i bildsalen idag, eller när vi hade tyskalektion imorse utan lärare och vi bestämde oss för att bygga en pyramid av alla bänkarna. Typ, vad fan hände liksom haha? Min klass är så störd, och jag älskar det hahah!


Happy Birthday KIOWA GORDON! /evelina

My baby is turning 20 today! WOHO! Kiowa är min absoluta favorit i Twilight gänger, jämsides med Kellan Lutz. Omg, grattis världens bästa Kiowa Gordon. Love you so freaking much.

stay with me. /evelina.

sitter och lyssnar på you me at six och funderar skaprt på att börja plugga. Men lat som jag är så ser det då inte ut så just nu. Har dock NO som jag borde göra och Engelska som jag MÅSTE göra. Och SO som jag vill skriva klart. Livet är tufft ibland. Lol.
hehe, nu ska jag skriva lite på min nya berättelse. Är fan kär i den, trots att jag är den som skriver den. HAHA, puss!

TV, sysslor och vår! /Nina

Hej! Känner mig ganska TV-galen! Har inte sett på tv på länge länge länge. Plugget tillåter det inte helt enkelt. Men jag ska byta om till något mysigt, fixa något att äta och sedan se lite av Gossip Girl. I helgen blir det ju New Moon och Remember me, då man har mer tid för sånt...
Annars kommer nog min torsdagskväll bestå av plugg och städning! Ska försöka lägga mig tidigt också, orkar inte vara trött längre. Det är ju trots allt vår! Seriöst, 15 grader!!! Helt sjukt. Underbart.
Jag har märkt att jag gör dessa väldigt osammanhängande inläggen, så jag ber om ursäkt. Ska behärska mig. Haha. Kram så länge!


Robert Pattinson som vaxdocka! /evelina

damn, är det bara jag, eller är han nästan snyggare som vaxdocka än irl?


Update /Nina: Hehe, inkräktar lite hos Evve. Jag håller inte med! RPattz-freak som jag är ser jag ju att de har gjort ett bra jobb med kroppsbyggnaden, men huvudet känns ju helt... Nej. Gillar originalet bättre, så att säga ;)

Spotify, New Moon och plugg /Nina

Tänkte dela med mig av min glädje lite. Det är ju 88 dagar kvar till Pier Pressure, så jag gjorde en spellista på Spotify (biiiig love!) med alla banden som vi, än så länge, vet kommer dit. Check it out. Om du inte har spotify kan du höra av dig, jag har en invite över. Jag har min spellista på random nu, jättehärligt! Taggar till tuuuuusen för Pier Pressure nu!

Såg disc 3 från Bellas Box idag, bla deleted scenes. En del var riiiiktigt jäkla bra. Blev dock förvirrad av "bike crash"-scenen. Någon som vet vad tusan det var för något? Men Summit verkar veta vad de sysslar med - Edward/Jacob fast forward var ju rätt kul haha. Man har ju varit med om att spola fram till favoritscenerna där, i mitt fall, Edward är med. Nu slipper man ju spola *awesomesmiley*! Gillade speciellt "Fandimonium" på tredje disken. Blev så himla rörd av den delen, tårarna slutade inte rinna! Alla måste se det, okej?

Nu ska jag äta lite och börja plugga. Till på fredag ska jag ha gjort en jävla uppfinning i tekniken, och jag har inte ens börjat, har inga idéer. Men det kändes bra att bli klar med fysikprovet idag iaf. Och just det, vi gjorde ju nationella provet i engelska imorse, uppsats delen. Nöjd med det jag skrev, men jag är lite rädd att jag gick för off topic. Fast jag fick MVG på läs- och hörförståelsen, och ligger ganska bra till i engelskan annars, så förhoppningsvis påverkar det inte så mycket. Som sagt. Nu ska jag äta, sedan plugga! Hejdå!

Datasalen.. /Evelina.

Jag sitter i datasalen och sitter och funderar på hur jag ska skriva min svenska uppgift. Om jag bara ska skriva en egen , inte så intressant , självbiografi, eller om jag ska skriva om mina förebilder och saker som verkligen betyder. We'll see..

Engelska nationella gick väl.. okey. Jag är super super nöjd med det jag skrev, men jag tror det blev lite off topic så kommer nog inte att klara det! Men men, jag fixade det muntilga och hör + läsförståelsen ganska bra, så jag tror det blir bra resultat!

Oops. Lärare klev in i datasalen. gtg!

Sultans of swing /Nina

Hej! Jag har varit lite busy här i Göteborg hehe. Förlåt för världens sämsta update från mig idag då, haha. Det var en lite seg skoldag idag (jag försov mig massor, stressade hela morgonen), förutom musiklektionen typ. Det var väl rätt ok. Har lärt mig att spela bas! Så nu jag sådär cool, och... kan spela bas haha!
Åkte och simmade med klassen idag igen - delvis segt. Bastun var dock uppskattad haha. Efter badet och lite käk på Mc Donalds åkte jag hem med pojkvännen. Mysig eftermiddag hos honom! En månad med älskling idag faktiskt. And right now, så lyssnar jag Dire Straits. Gamla gubbar från 70-talet, vars låt Sultans of swing jag lärt mig älska tack vare pojkvännen min, haha.
Listen to it, ok? It's really good.



Men nu måste jag plugga, har omprov på fysik imorgon och nationella prov i engelska. Har bestämt att jag ska lägga mig om en timme för att vara pigg - det är ju dags att jag börjar höja mina betyg nu känner jag (och vi släpper tanken om att det inte kommer vara värt det, för jag behöver ju inte alls mer poäng för att komma in där jag vill till höst). För positiva Nina är hemma!

summer feeling. /evelina

alltså, den här låten ger mig världens jävla sommar känsla. Pdol 2009. Veronica Maggio. Gah. ♥

Senastedagarna/Linnéa.

1. En dag genom persiennen. Det var soligt!
2. En vacker solnedgång i Jäderfors hos Isabell. <3
3. Min lillasysters kalas i Söndags. 3 år <3
// Kramar från linnéa.

ECLIPSE POSTER! YES! /evelina

jag gillar den faktiskt! riktigt jävla mycket. Jag älskar den. Gah.
KAN. INTE. VÄNTA!
källa

Min Pier Pressure biljett! /evelina

YAY!

är garanterad ett sommarjobb! /evelina

yes yes yes! Fick just veta att jag är garanterad ett sommarjobb på kommunen. How awesome is that? Men ska höra med skeppet och cafe piteå om jag får sommarjobba där, innan jag tar på kommunen!
Nu ropar lunchen! Peace.

school! /evelina

nu drar jag snart till skolan. Än en gång har jag inte hunnit äta frukost. Vad är det för fel på mig?
inte okey.

New Moon i Italien /Nina

Såg just massa extramaterial från New Moon DVDn Bellas Box som kom idag. Fantastiskt!!! Det är som att jag är kär i Twilight-sagan på nytt. Behind the scenes var grymt i bla Italien, älskar det! Det känns bra. Jag får ju den känslan igen. Den underbara känslan av att det finns något värt att kämpa för. This is it. Känslan av att se Twilight-casten och regissören Chris Weitz gå omkring på Montepulcianos gator... Samma gator jag gick förra sommaren. Samma gator som visades för hela världen på biograferna i höstas. Men det betydde så mycket mer för mig än en galen bit i New Moon. Hela "jaha, mm, dom tog den vägen, åh där stannade ju vi och fikade, haha, titta där.." liksom. Att se något jag lever för, något som är... mer än man kan tro, på en plats jag känner så väl. MENTAAAAL! Det är vad det är. Montepulciano och Volterra är platser som jag anser att alla Twilightfans bör besöka om möjlighet ges! Båda städerna var så mäktiga, och kopplingen man sedan får med hela fenomenet är obeskrivlig. Det kallar jag lycka.



Yes. On that very spot där Robert står på bilden.. där har jag stått. That's right. Det var rätt crazy. Stå där. Se ut på torget, se markeringen på marken efter den uppbyggda och sedan borttagna fotänen. Tänka sig alla rödklädda människor, som Stephenie Meyer tänkte sig. Backa in i skuggan. Tänka att där har han stått. Att de alla har det. Crazy hundra gånger om. Glömmer aldrig den känslan!
For an emotional and currently happy Nina. Godnatt.
P.S. Jag ska försöka få den lyckan jag har i mig nu, att hålla mer än 15 minuter.


ännu en dag avklarad.. /evelina

sitter och äter mini daimglassar och ska sova snart. Grejen är att jag har grejer jag borde göra, stories och uppsatser att skriva och böcker att läsa. Men det får jag väl göra imorgon. GODNATT!
89 dagar kvar.

Take me to a better place /Nina

+ Paramore var grymma på radion imorse!
+ New Moon DVDn har kommit!!!!!!!!!

- Läste just mina omdömen, jag blev allt annat än nöjd
- Svenska nationella muntligt idag gick skit
- Vi hade simning med klassen idag, fyfan
- Tappat lusten för att kämpa i skolan, det verkar ju inte löna sig ändå
- ORKAR verkligen inte ha mina bästa vänner långt bort längre

För mycket negativt just nu. Känns som att varje liten grej puttar mig över kanten. För jag orkar inte mer. Jag känner när jag inte kan mer än såhär. Och det är nu. Jag kan bara inte mer. Och ingen skulle märka om jag tog den sista energin till något, så det är ingen idé. Något jag alltid har tänkt för att orka är att det kommer vara värt det på slutet. Men nu är det inte mycket kvar av grundskolan, och jag känner ingen speciell lättnad för att ha kämpat så mycket. Allt jag vill är att få krama om mina bästa vänner och starta New Moon DVDn för första gången. Istället ska jag ta en filt om mig, se New Moon, och försöka slappna av på en bättre plats - nämligen i Forks, Washington. Big love.


Det här kallas humor. /Evelina

haha, hittade den här på någon random blogg, och håller seriöst på att dö av skratt. Omg, så kul ♥


Måndag igen! /Linnéa.

Hej igen bloggen =) Haft en superduperbrahelg! Jag har skrattat så mycket så jag har fått ont i magen, flera gånger om! Det har varit så jäkla roligt, som alltid med mina vänner! Senare kommer lite bilder från någon helg sedan :) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik :) Slänger in dagens musikberoende!:


Lyssnar på Bandit och väntar på Paramore /Nina

God morgon allihopa! Sitter och lyssnar på Stockholms Bandit Rock på nätet, och varför? Jo Paramore är i Sverige nu, och de ska strax spela live i radion! Så awesome! Suttit o väntat en halvtimme, men de var sena (typiskt Hayley) och människorna på Bandit pratar bara om massa annat -.-! Men nu sa de att de ska börja snart. Känns bra, måste ju till skolan snart!


100 dagar kvar till Eclipse /Nina

Om 100 dagar sitter jag med Linnéa och äntligen ser på Eclipse på en biograf i Göteborg. Tjejer, minns ni när det var 100 dagar kvar till New Moon? Så fort det blev två-siffrigt gick det jättesnabbt.


YES YES YES! . / evelina

Jag har bokat biljetter till Pier Pressure, och även flyget till göteborg. Så allt är klart utom mitt lilla jobb problem. Men det fixar vi så snart som möjligt! ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAD JUST NU.
än en gång ska jag se detta underbara band live. Herregud. (bild fotad av mig)

Biljetten till Pier Pressure köpt! /Nina

YES! Biljetten till Pier Pressure är köpt! Paramore, 30 seconds to mars, Dead by April, The Sounds, Her bright skies, Neverstore och HIM! Och massa mer som vi inte vet om än haha! Allt det den 20 Juni med alla tjejerna! Pratar i telefon med Evelina just nu också, och hon har precis köpt flygbiljett hit + biljett till PP! I'm so happy!


Last night's partypics /Nina

Lite partybilder från tjejkvällen igår! Väldigt trevligt. Alla tjejerna i klassen var där, vilket var kul eftersom vi inte alltid gör något alla tillsammans.








/Nina


omfg vad jag taggar. /evelina


snällllllaaaaaa låt 20e Juni komma fort. Helt otroligt vad jag längtar.

Mina älsklingar. / Evelina

Sitter och berättar om linnea och nina för min kompis Samy som är från tyskland. Och jag låter bara dom orden tala för sig själva;
''the first time i met Nina, was at the new moon premier, and it was amazing, when we two saw nina at the train station, it was so.. amazing. The three of us toghter FINALLY!
and it felt like we've known eachother forever. And it felt so .. NATURAL. Like... we did this everyday you know!? ''
''and omg.. it was amazing  We three togheter, just that feeling. Like.. FINALLY! after all that wait and.. yeah , but the wait was so worth itit always is ''
''the first time i met Nina, was at the new moon premier, and  when me and Linnea saw nina at the train station, it was so.. amazing. The three of us toghter FINALLY! and it felt like we've known eachother forever. And it felt so .. NATURAL. Like... we did this everyday you know!? and omg.. it was amazing  We three togheter, just that feeling. Like.. FINALLY! after all that wait and.. yeah , but the wait was so worth it.. it always is ''
Jag saknar er tjejer. ♥

Empire State of Mind /Nina

Jag älskar denna låten! Lyssnar inte på hiphop o sånt mer, men denna är så braaaaaaaa! Den är så skön, och texten är bäst! Den gick på repeat i min ipod under flygresan till New York, och jag blir så pepp av den! Och överallt i New York spelades den, alla affärer osv. Exakt en månad sen jag var där nu, saknar det så mycket. New York är så vackert, det är galet! Jag älskar det så sjukt mycket, vi åker nog tillbaka nästa vår - klarar inte mycket mer än så. På tal om NYC, vill ni se bilder? Har inte riktigt laddat upp de nånstans.



New York!!!!
Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can’t do,
Now you're in New York!!!
These streets will make you feel brand new,
big lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York

Nu blir det frukost med mamma! Kram! /Nina


Lördag blev ju lyckad! /Nina

Hello people! Kom just hem från en rolig tjejkväll hos Nadia, mycket trevligt. All the girls från klassen (haha vi har typ fyra killar i klassen, so girls giirls giiirls!) var där och vi hoppade och sjöng till musiken hela kvällen haha! Så kul, behövde detta! Nu är linserna utplockade, sminket borttaget och jag ligger i sängen redo med tredje House of Night-boken Chosen. Dock är det möjligt att jag släcker direkt, är ju så himla trött. Partybilder imorn!


Behind the scenes of Eclipse + En scen /Evelina

Åh herrejesus. Jag har sett lite av den här redan, men dom har tagit bort lite jämfört med den som är på dvdn! Men herregud. Och scenen! SHIT SHIT SHIT!

Jag dör. MEN , som sagt, allt det här är inte på dvdn. Inte scenen, och ''Behind the Scenes'' är förkortad på dvdn. så att ni vet det :)

UPDATE:
Efter många om och men, så såg jag scenen som är i slutet. Och jag grät som ett litet barn. Hell, Im still crying. FY.FAN. SÅ FINT! Omg. *dör*

UPDATE /nina: HOLY SHIT! Såg just hela klippet, och HERREGUD så bra det var. Scenen. Och allt på behind the scenes. Craaaaaaaaaaaazy! 30 Juni, please?

Perfekt musik när du städar .. /evelina

Pressure - Paramore

Jag är en kass bloggare/Evelina

Haha, okej. Seriöst! Jag är en kass bloggare, jag vet det. Jag känner mig lite elak som bloggar så lite jämfört med flickorna.. hehe. OCH, Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det.

Idag har jag varit på skoterkurs. *sigh* Jag ska ta skoterkortet imorgon, eller.. försöka ta skoterkortet. Får se om jag klarar provet! haha, ett prov kl. 10 en söndag ger oftast inte världens bästa resultat!
Sen efter det har vi mest bara varit runt. Vi var förbi dollar store, där jag köpte akvarell block + pennor. Och på Willys där jag köpte hårfärg! Ska bli riktigt red head igen! - visar bild sen -
Nu ska jag storstäda mitt rum. YAY. HAHA, jag älskar att städa mitt rum. Kram kram.
BTW!
Såg det mesta extra materialet igår! Sjukt sjukt SJUKT bra! Jag har sagt det förr, och jag säger det igen - chris weitz ÄR ett geni! Helt otroligt så bra filmen, extra materialet och allt det där är. Han har verkligen lagt ner hjärta och själ i den här filmen!

Awesome weekend with Justin Chon /Nina

För två veckor sedan var Justin Chon (Eric i Twilight) i Göteborg på Sci-fi mässan. Vi var självklart ett gäng twilighters på plats och pratade med honom hela helgen! Han var så chill, haha flummig person. Efter att vi sa hejdå på söndagen var jag verkligen ledsen så mycket jag saknade honom. Kändes så konstigt att vardagligt prata med Justin Chon liksom. Men då hade man blivit van vid det, och helt plötsligt skulle han tillbaka till Kalifornien och vi skulle tillbaka till vanliga livet i skolan.





Haha som ni ser på sista bilden var det helt tomt mot slutet, vi var ju där från att de öppnade till stängning. Han satt ju där och pratade med oss hela dagen, han stog till och med framför oss i kön till kassan i cafét på övervåningen. Det fanns Twilight-grejer överallt, tom stora pappdockor på Edward i hans riktiga storlek haha. Att Star Wars-gubbar sprang omkring i rustningar och att skådisar från Star Trek och James Bond satt brevid oss, var inget jag tänkte på när Justin Chon tog kort på mig med sin iphone. Jag ringde upp Evelina på videosamtal och han tog min telefon och pratade med henne hahaha. Fick inte tag på Linnéa dock, var struligt med videosamtalen och hade inga pengar kvar. Det var en så otrolig helg, önskar att Linnéa och Evelina kunde varit där!

I remember when we met 4 moths ago /Nina



Idag är det fyra månader sedan vi sågs i Stockholm. Saknar tjejerna som tusan. Finns inte mer att säga än att jag önskar vi var närmare. Nu är det tre månader kvar tills vi ses igen, älskar er!


CHERRY BOMB! /Linnéa

En video från The runaways, jag längtar till jag får se den!

20 mars och jag har inte NM DVDn! /Nina

Vaknade imorse, åt lite fattiga riddare.. Insåg att det är 20 mars och jag har inte New Moon DVDn. Känns ju "jättebra".. Seriöst, om 20 mars är releasedatumet, ja då vill jag ha DVDn den 20 mars. Ja, det är en lördag. Men de ska ju komma fredag då! Så nu får jag vänta med allt till måndag. Jag tycker att det är dålig stil av CDON att några får den, och några inte... Just sayin'! Nä nu ska jag skicka lite mail o klaga (är ju trots allt bra på det, var ju en del mailande till SF med NM-åldersgränsen hela förra året hahaha!)...


Lördag/Linnéa.

Hejsan hoppsan. Sitter och kollar på tv medans jag skriver detta, är relativt pigg fast det är Lördag morgon. I morse vaknade jag olagligt tidigt, men det var ganska skönt för jag var utvilad kände jag. Sedan åt jag en risifrutti och yogurt och hamnade sedan här. Jag ser fram emot dagen för just nu så skiner solen :) Älskar att kunna gå på asfalten.. Det är så härligt! Dagen till ära ska jag faktiskt också fota nu när det är fint väder, bilden under är ifrån härom dagen när jag tog fram kameran lite spontant sådär och fick med ett häftigt ljus (Det lila) som solen + min kamera trixade fram.

Kram / Linnéa.

Läser manuset till New Moon /Nina

Sitter och skumläser igenom manuset till New Moon medans jag spolar lite fram och tillbaka i filmen också. Manuset hittade jag för typ 15 dollar i New York ca en timme innan vi skulle till flygplatsen, då vi tog en snabb sista promenad till Times Square - vi var väldigt stressade, så jag kunde mycket väl ha missat det. Men jag såg New Moon direkt och köpte manuset! Man kan säga att jag var sysselsatt på den 12 timmar långa flygresan, haha. Nu sitter jag som sagt med manuset och spolar till favoritdelarna - underbart. Jag får den där känslan igen. Den känslan av att sitta i biosalongen i Stockholm och snyfta tillsammans med bästa vännerna som satt och gapade från att New Moon-loggan dök upp på skärmen. Och sedan bli helt yr av att Edward lämnar henne. Precis den känslan av att sitta med uppspärrade ögon, inte kunna förstå... Någonting över huvudtaget (bla. att han lämnade henne även om jag läst böckerna, att filmen var så bra, att Edward var så snygg, att dagen då New Moon hade premiär hade kommit, att jag var i Stockholm, att jag var med mina bästa vänner...)! Så känns det lite nu. Jag får den känslan. Precis just nu - och jag älskar det. För det påminner mig om tider då jag var med dem jag helst vill vara med just nu - Evelina och Linnéa.







Jag har andra utkastet, så det var kul att se hur det har bearbetats till det filmen blev tillslut!

HalliHallå. /Linnéa

Hejsan hoppsan! Idag har jag haft en mycket, då menar jag verkligen mycket lyckad dag! Om vi bortser från skolan förstås, även fast den var helt okej den med. Vi hade inställd Svenska, så då slutade vi kl. 13.20 och då var det dags att gå hem. Men det varade inte länge för sedan gick vi mot Not Nak'd och köpte en töjning till mitt öra! Töjer just nu men fan va smärtsamt de är! Haha.. Sedan gick vi mot bussen till Gävle. Det var fullt med folk på bussen så vi fick stå nästan hela vägen. Sedan så åt vi på Subway och gick runt i alla affärerna, har skrattat väldigt mycket måste jag säga, som vanligt. I morgon blir det roligt! Vi ska kolla new moon som jag fått hem och ha allmänt mys och roligt som vi alltid har, känner att den här helgen kommer bli kanoners!
Bild från i Söndags =)
Kramar ! =)

New Moon DVD! /evelina

WOHO! *gör segerdans*! Jag har fått New Moon dvd! Jag betällde Bellas Box och är totalt förälskad i innehållet. 
Lite bilder;
alla diskar! SER GRYMMA UT, RIGHT? :D
boxen! Helt sjukt så cool. En liten spegel mellan Jacob och Edward!
blä så suddig bild. Kass kamera :) Och på baksidan så står det iaf Edward & Bella!
as grym penna!

alla dom där korten! :)
armbanden!
Alltihopa :D Med poster och allt!
SÅÅÅÅ, jag är super duper glad idag. Hoppas ni också får era boxar, dvder eller vad ni nu beställt :)

New Moon DVD? /Nina

New Moon DVDn har kommit till Evelina och Linnéa, men jag har inte fått den! Pratade just i telefon med Evve när hon öppnade sitt paket, det verkade ju hur bra som helst. New Moon-filmen är så mycket för oss, eftersom vi såg den tillsammans för första gången. Och så har vi alla beställt Bellas box (3-disc utgåvan), så vi får massa extramaterial o sånt! Samtalet med Evelina resulterade i att jag tappade mobilen i köttfärssåsen för att hon tjöt så högt haha!

Men nu har jag kollat brevlådan tre gånger och blir så besviken. Har hört med andra, och det är inte alls många som har fått den. Åh jag kommer inte orka vänta till på måndag på detta!


Dagens + - /Nina

+ Fick MVG på nationella provet i Engelska
+ Varit på biblioteket hela dagen, that's love you know
+ Promenerade ner längs avenyn med Anni mot kvällen, mys
+ Snön har smält, så jag är mer än glad
+ Lyssnar på störtskön musik (spotify)
+ Vant mig vid den nya hårfärgen

- Fick endast G+ på nationella provet i Svenska
- Skulle pluggat på biblan, men det blev mest prat
- Bör jobba jättemycket matte nu



Håret är nu mera mörkbrunt och typ.. Lite kastanj i ljus. Bjuder på mysbild också!
Nu ska jag ta en frukt och sätta igång med skolarbete.
/Nina

Evelina.

Hello!
Asså, jag har en känsla av det här inte kommer gå så bra. Läste ju flickornas inlägg och mitt kommer låta som ett stort skämt jämfört med deras. Just saying!

Ja, jag heter ju då Evelina och jag är den som bor mitt i ingenstans, i en stad vi kallar Piteå. Mitt långa bruna hår som ni ser på bilden (och var mitt kännetecken) har nu bytts ut mot kort och knall rött. Jag går ut nian om 51 korta skoldagar och sedan ska jag nog gå media på NTI i Luleå.


Jag bor oftast hos min mamma och mina två mindre systrar, i en fin lägenhet bara 10-15 minuters gångavstånd från ''centrum''. Min pappa bor bara en bit efter samma gata dock, och där befinner jag mig varannan helg.
Jag brukar även befinna mig hos min otroligt häftiga farmor, som gillar twilight precis like mycket som jag och bor i världens sötaste hus lite utanför stan. 

Jag älskar att skriva. Att skriva som mig är som foto för Linnea. Jag har sån fantasi så att det är läskigt, så jag kan sitta och göra tankekartor och skriva noveller bara out of the blue. Böcker i allmänhet är det bästa jag vet. Jag kan läsa hur mycket som helst, och varje gång jag kommer för att hämta ut böcker på biblioteket så vet jag utan tvekan att dom känner igen mig. Jag är en riktig stamkund! Ja, vad mer? 
Mitt absoluta favorit band är Paramore och är ett totalt Vampire Diaries FREAK! Katerina Graham och Hayley Williams är mina största förebilder och twitter är min drog.

Och så har vi ju då Twilight. Jag har varit twilighter i snart ett och ett halvt år.  Och det var ju tack vare dessa underbara böcker jag träffade Nina och Linnea. Först då Nina under MTV Movie Awards 2009, alltså natten till den första juni, som helt enkelt var en av dom bästa galorna jag någonsin varit med om. Vilket jävla dygn! Satt med massa tjejer på msn och pratade för fullt. Helt underbart var det, sjukt roligt och.. ja. Haha, kommer då aldrig och glömma det!


Linnea träffade jag i början av Juli, då vi två och 10 tjejer till startade en twilight blogg. Det var jämt massa msn konversationer som varade sent in på natten och en hel del humör. Dom där tjejerna fick mig verkligen att skratta. 

Men sen på något vänster så blev det väl vi tre. Nina , Linnea och Evelina. Det finns inte så mycket jag kan berätta som är nytt för er. 20e November och Nyår. Det har ni ju redan hört. Det ni kanske inte vet är att jag tror att det var inte slumpen vi tre träffades. Vi behövde varandra, alla av olika anledningar, och tack vare det så träffades vi. Våra vägar korsades av en anledning. Det här är inte en sån där vänskap man bara släpper taget om, inte något som man bara slänger bort. 
Jag saknar er tjejer, varje dag. Älskar er massor. ♥



Stockholmsbilder /Nina

Så.. dethär är alltså vi. Linnéa och jag har presenterat oss, Evelina skriver klart imorn. Tänkte ladda upp lite Stockholmsbilder så länge! Detta var en av de bästa dagarna i mitt liv, så härligt att få springa ut från tåget den 20e november och krama om tjejerna. Hoppas på att få göra det igen ganska snart.



Linnéa och Evelina innan jag gick av tåget!



Evelina och jag i lobbyn på mitt hotell!



Girls. Äntligen!



Linnéa, Linnéa (hennes kompis från sandviken!) och Evelina på Hötorget!













Lite småshopping på BikBok!



Fika med allihop!





Hela gänget på Plattan! Lovely!





Twicandy-crew haha!



Efter middag på Kungshallen och fix på hotellrummet blev det tunnelbana till biografen!





Ute väldigt nöjda med filmen!



Tunnelbana tillbaka.







Linnéa skulle hem samma kväll, och det var svårt att säga hejdå. Ville inte släppa taget. Hela dagen hade varit underbar med tjejerna, och nu skulle man bara.. go back to normal liksom. Jättejobbigt! Jag visste ju att vi inte skulle träffas på länge igen. Men jag hade en dag kvar med Evelina i Stockholm, och vi hade jättekul den dagen också. Synd bara att allt gick så snabbt. Minns känslan när jag skulle av tåget, var så himla glad. Satt och smsade med tjejerna, då jag insåg att jag för första gången kunde säga "vi ses snart". Så härligt.


Linnéa.

Tjenixen!

Här sitter jag nu framför datorskärmen med hörlurarna på och lyssnar på underbar musik medans msn ikonen blinkar där nere, Nina har skrivit. Nu ska jag berätta lite om vem jag är i det här lilla trio gänget! Jag är 16 år, ett vinterbarn! Bor i Sandviken, ganska tråkig stad men vännerna gör det värt att bo här! Har inga djur (Haha Kattis<3) och jag bor med mina familjer (två).
På fritiden älskar jag att fota.. extremt mycket! Det är min stora passion här i livet. Jag älskar att klicka fram bilder som jag sedan gärna framkallar och klistrar upp på väggen! Jag älskar även att skissa/måla, you name it. Musik är även en väldigt stor del av mitt liv. Paramore är mitt absoluta favorit band som betyder extremt mycket!!
Ja.. Twilight fan, där har vi det. Jag är det jag också. Det förde oss samman, glad att jag såg bion med Linnéa i November 2008, annars hade jag nog aldrig skrivit det här. Det förde oss samman, vi hade samma känsla för böckerna och filmen och vi klickade helt enkelt alla tre. Det är något väldigt speciellt som vi delar med varandra och jag älskar det! Böckerna har verkligen förändrat mig som person och jag har utvecklats som människa helt enkelt, som så många andra.
Jag började prata med Evelina i Juli, förra året. Det var då vi startade Twicandy, vi var.. 12 tjejer tror jag. Vi var väldigt exalterade och vi hade verkligen hur kul som helst med bloggen osv. Det var verkligen en början på någonting väldigt roligt! Under året så chattade vi mer och mer, och vi blev snabbt väldigt goda vänner. Vi pratade i telefon och hade roligt. Jag lärde känna Nina genom Evelina, det var precis lika med oss. Vi klickade. Sedan har vi alla tre chattat, jag vet inte hur många galna samtal man har haft med er. Jag åkte upp till Piteå den 23:e Oktober 2009, med lite pirr i magen steg jag av tåget och såg henne stå där. Vi sprang emot varandra och det kändes verkligen skönt att få krama någon som ändå känts så nära fast ändå så långt borta. Jag var där till den 27:e, då var det dags att hoppa på tåget till lilla Sandviken igen. Den 20:e November träffades vi alla tre. Att få krama varandra.. obeskrivligt. Det var helt underbart. Vi såg New moon premiären i hop, tillsammans.. Det var magiskt att få uppleva det med varandra och när jag tänker tillbaka på det blir jag varm i kroppen. Vi har hittat varandra, av en ren slump helt enkelt. Was it meant to be? Det var underbart och jag saknar er. Grymt mycket. Det gör ont varje sekund utan er och jag vill att ni ska veta en liten sak.
Jag älskar er.

Nina!

Hejsan!
Jag tänkte presentera mig! Nina Kartal heter jag, har bott här i fina Göteborg sedan jag var typ fem år gammal, och innan dess var det Norrköping. Jag går i nian (precis som de andra tjejerna) och som ni nog förstår är jag så trött på skolan och allt sånt. Inte bara skolan, utan specifikt min skola och de flesta människorna som är allmänt bäst på att dömma folk (slutsats: jag längtar tills jag slutar nian och får lära känna nya människor). Efter sommaren blir det ju gymnasiet, förmodligen Schillerska (ligger i Vasastan här i Göteborg).

Bor i radhus med världens bästa mamma och pappa, storasyster som är min raka motsats och min vita fluffiga katt som heter Kattis (ja, jag vet, ha-ha). Lyssnar gärna på Muse, Paramore, Green Day (5 juni, yay, längtar!), You Me At Six, Kent osv. Bloggat i typ ett år tidigare, var jättekul och gick väldigt bra för det mesta, men tappade det lite i höstas. Men nu är jag på g här och är peppad till att blogga!

Har varit Twilightfan i strax över ett år nu, och det var så jag lärde känna Evelina och Linnéa. Jag är Team Edward (detta betyder inte alls att jag hatar Jacob), ytterst sällan då jag går över till Switzerland då jag läser vissa delar av vissa böcker hehe. New Moon är favoritfilmen. Breaking Dawn favoritboken, med sedan New Moon, Eclipse och Twilight i rangordning. Gillar för övrigt att läsa, t.ex. The Hunger Games och House of Night. TVn är också en god vän haha, Vampire Diaries och Gossip Girl främst (jag är föredetta tv-junkie haha, för ca ett år sedan såg jag på allt). Jag älskar att resa och se nya platser. Senast var det New York för en månad sedan, och det var det bästa stället jag någonsin varit på. Volterra i Italien (ni vet, the home of Volturi) i somras var också väldigt speciellt.

Natten till den 1 juni förra året pratade jag med Evelina för första gången, under en MTV-gala. Den kvällen glömmer jag aldrig, det var en av de bästa i mitt liv (tar för lång tid att förklara varför, men det var ett himla lyckorus hela det dygnet). I Augusti samma år lärde jag känna Linnéa som nu bloggade på Twicandy (Twilightblogg) tillsammans med Evelina och ett gäng andra tjejer som träffats på ett forum. Jag träffade de båda den 20 november för första gången, då vi åkte till Stockholm för att tillsammans se på New Moon premiären. Det var helt underbart att äntligen träffas - allt man stått ut med i ett halvår blev värt det under bara en dag. Evelina kom även till Göteborg i en vecka i vintras, så vi firade nyår tillsammans osv. Nästa gång vi ses blir på sommarlovet - det är ganska lång tid att vänta! Men det kommer fortfarande vara så värt det. Jag hoppas att vi en vacker dag bor i samma stad.



Jesus, vad mycket text det blev, förlåt haha! Bjuder på en liten bild på mig från New York at the Met Steps (Gossip Girl-fans, ni vet vart det är hehe), så ni har en bild av hur jag ser ut haha. Blivit redhead sedan bilden i Stockholm togs också.

Be safe!
/Nina

Close but far away

Hejhej!
Vi är tre tjejer som blev bästa vänner via internet. Nina från Göteborg, Evelina från Piteå och Linnéa från Sandviken. Vi bor på helt olika håll av vårt avlånga Sverige, men håller ändå ihop. I bloggen kommer vi dela med oss av vardagsliv, intressen, vänskap och saknad. Hoppas att våran blogg får er att tänka på hur enkelt de flesta av er har det - en kram från bästa vännen kan göra mycket.
Hoppas ni hänger kvar här ett tag tills vi kommer igång med bloggen!


RSS 2.0