Last week - friday /Nina

Var lite off förra helgen, tänkte blogga lite om det höhö. Fredagen var toppen med Nadia, Natha o Anni! Chill i Slottsskogen, promenad längs Avenyn, och sedan sova hos Anni. Toppenkväll! Bjuder på en mindre normal bild på oss o våran "picknick" i Slottis haha. Don't judge.


New York City Day 3 /Nina

Jag har inte haft orken, men jag vet att några av er vill se mina New York-bilder. Så här kommer dag 3. Saknar NYC mer o mer för varje dag... Gah. Måste bara hålla ut ett år till! *goodluckchuck*



Tidig morgonpromenad i Central Park med Starbucks coffee! <3



Tunnelbanan till Chinatown!



Hej jag ser skumm ut när jag ska fixa mitt hår.







Little Italy!



Gick förbi något high school utanför Chinatown, skit coolt haha.



Ett par hållplatser med the subway till The Village (myyy looooooooove!), så sjukt bäst där alltså. Blev helt till mig, när allt man ser omkring sig är NYU-flaggor på varje byggnad..!



Köpte pretzels! Det är seriöst något av det godaste som finns. Ahhhhh.



Min fina familj påväg ner mot Times Square!









Älskar denna bilden *fotad av mig*! Så fint. Jag älskar det.






Paramore on Jimmy Fallon yesterday!/Linnéa.

Underbart. I går <3

Pictures./Linnéa.


Random looks /Nina

Rensar datorn i väntat på det nya avsnittet av Vampire Diaries.
Bjuder på lite bilder så länge!






Joan Jett to Gothenburg this summer /Nina

OMG! Joan freaking Jett ska öppna Green Day konserten som jag ska gå på i sommar! CRAZY! Jesus. That's SOOOOO cool. Yeah.

Random photos/Nina






















Har tre STORA arbeten till imorgon... /Nina


they put me on my feet. /evelina.

jag vet inte. jag vet inte. och jag vet inte. Det är bara jobbigt all skit. Jag är oftast glad nu för tiden, men jag har mina damp dagar och idag är en sån dag. Jag pallar inte människor och jag pallar inte den här stan. Jag pallar inte skolan och jag pallar inte min klass. Jag pallar inte att vara hemma och jag pallar inte att vara ute. Vars fan sitter felet liksom? Men allt slutar med att det handlar om min saknad till nina och linnea. Det är fan en jävla fucking pain. Ugh. Jag vill bara skriva en mening med så mycket svordomar som möjligt och sen bara gå vidare. Vad ska man göra åt saken egentligen? Vad KAN vi göra åt saken? Inget.

Ni irriterar mig till döds ibland (väldigt ofta..) , men fan vad jag älskar er. Det är olidigt jävla jobbigt också. Att känna så mycket åt två människor man knappt träffar. 

Jag blir jävlat galen. På er. På mig. På våran vänskap. Vet ni om att dagar som den här ångrar jag att jag träffade er. Jag ångrar nästan att jag började prata med er. Att vi blev så pass bra kompisar. Jag sitter och tänker på hur enklare allt hade varit om jag inte köpt dom där jävla böckerna. Allt hade varit som förr. Men genast så hugger det till i magen och jag får dåligt samvete. Klart jag inte borde ångra det.. 

Jag hade det enkelt förut, på vissa sätt. Men då hade jag ingen jag kunde prata med som jag kan prata med er. Jag hade ingen att luta mig mot som jag har er två. Jag hade ingen som tog emot mig då jag föll. Ni är helt enkelt my life savers. And you know what? It fucking scare me.

Det skrämmer mig hur jävla beroende man kan vara av två människor. Hur mycket man behöver dom. varför är det så? Varför kretsar hela mitt liv kring just er två? Det går inte. Hela mitt liv kan inte kretsa runt er två. Det funkar fan inte. Jag kan inte leva så. Men jag kan inte heller hur mitt liv inte skulle kunna kretsa kring er.. eftersom att ni är just det. Mitt liv. 

Sen jag skrev min svenska uppsats så har jag tänkt så jävla mycket. På min pappa, på er.. på min förra bästa vän. Hur mycket hon betydde och hur mycket hon svek mig.. hur mycket min pappa svek mig. Hur mycket ni betyder och hur rädd jag är att ni ska svika mig. Och på sätt och vis så gör ni det varje dag. För varje dag så vaknar jag och ni bor fortfarande där nere. Men det är ju egentligen inte erat fel heller.. men jag blir så jävla heart broken varje dag. Och snart så börjar jag undra hur mycket av mitt hjärta som kommer finnas kvar. Vad för mig att orka fortsätta? Vad fan får mig att ens palla? Kan någon på den här jävla jorden förklara det för mig? 

Vi gör allt vi kan för att ha tid för varandra, tid som vi egentligen inte har. Tid som vi aldrig kommer ha. Det kommer alltid att finnas något som är i vägen. Alltid. And it hurts so fucking much.
Jag satt praktiskt taget och hyperventilerade på svenska lektionen då jag skulle läsa min uppsats för resten av tjejerna i klassen, som satt och grät med mig. Men dom vet inte varför jag grät. Jag grät pga. lycka, kärlek, sorg.. men framför allt av befrielse. Det var en befrielse att få ut det där lilla, trots att det inte var allt, så var det världens befrielse att få dela med mig om mitt liv. Det var också underbart att se att dom blev rörda av det lilla jag delade med mig. Det är i alla fall därför jag skriver det här inlägget. För att få dela med mig av mina små känslor som tar så stor plats i mitt lilla hjärta.

Men framför allt mina känslor gentemot Nina och Linnea. Jag blir så irriterad på er båda så ofta. Jag saknar er hela tiden varje dag. Jag ångrar ibland att jag träffade er. Ni är alltså en jävla pain in the ass for me. You know that right? Men ni är mina änglar. Mina livlinor och jag tänker hålla fast i er så länge ödet tillåter mig. Mår jag dåligt och är en bitch gentemot er, säg till. Är jag en idiot och behandlar er illa, säg till. Jag är sån. Är jag irriterad så är det inte er det är fel på, allt annat en er. Jag älskar er tjejer, typ as mycket. Ni förvandlade mitt liv till det bättre.

I've been beaten down, I've been kicked around,
But you take it all for me.
And I lost my faith, in my darkest days,
But you make me want to believe.


badday. /evelina

är irriterad på allt och alla idag. Jag pallar verkligen inte. Jävla kassa fan.
Tjejkväll ikväll på stan. Än en gång är jag otaggad och känner att precis som allt här i piteå, så är det meningslöst.
Och gjorde muntliga i matte idag. Åt helvete med det också. 
Det ända bra med idag var att jag fick MVG på min so uppgift som jag lagt ner en jävla massa blod , svett och tårar på. Skönt att det var värt tiden. Och att jag har Dear John på min Ipod. Har nog en ny favorit film.

Nej, nu ska jag äta middag sen gå våran meningslösa och idiotiskt lilla stad med Tess. Blä. Allt kan ta sig i röven, okej?

The lovely bones /Nina

Såg just på The Lovely Bones! Linnéa läser den boken nu ju, så jag tänkte att jag skulle se den nu när jag är sjuk. Och herreguuuuuuuuuuuuuud. Jag seriöst inte gråtit så mycket på länge. Den var så braaaaaaaaaaaaaa. Så hemsk!!! Åhhh, asså det går inte att förklara. Ni måste bara se den. Punkt slut.


Breaking Dawn /Nina

Alla har förmodligen redan hört det, men Breaking Dawn har fått en regissör. Bill Condon! Till Breaking freaking Dawn. Do you get it?! Min favoritbok!!! Fine, det är bara en regissör, men fortfarande... Det är stört coolt. BREAKING DAWN!!! Trodde aldrig att det skulle bli av. Nu hoppas jag verkligen att han inte mess this up. Okej, let's face it, den boken kan inte bli en sååå bra film. Way too much is going on. Om han förstör Nessie så kommer jag hata honom för evigt.

Nessie ♥
(fanbild från weheartit, men så sjukt söt!!!)

iheartyou /Nina


Dear John. /evelina

Underbar bok. Miljoner gånger mer underbar film. Nicholas Sparks är ett geni.

Läs boken. Se filmen. Or else you'll regret it.


Howdoyoufeel/Linnéa.

Idag är vi ledsna. Men det får man vara ibland.
NinaEvelinaLinnéa.

<3/Linnéa.

Det är svårt att vara positiv ibland. När ens vänner är det bästa man har, såklart man ska vara glad. Men ibland så går det bara inte. Det är extremt jobbigt att ha det såhär. Men jag vill säga en sak; Sluta aldrig kämpa om ni har en vän/pojkvän/flickvän eller något annat som bor på avstånd. För det kan fungera, det gör det för oss. Trots att det är väldigt kämpigt och man inte kan åka till varandra så ofta som man skulle vilja, så går det. Det gäller bara att inte sluta hoppas och fortsätta informera varandra om dagarna i ens liv. Och hålla hoppet uppe, att man snart ska ses. Vi kommer att stå ansikte mot ansikte igen snart. Vi kommer spendera sömnlösa, skrattande nätter ihop och vi kommer att ha dom där mys kvällarna med filmer och prat. Det gäller att tänka att man kommer dit. Man är på väg. Annars så kommer det inte att fungera, de flesta brukar ge upp - Men gör inte det! Jag brukar tänka ibland, tänk om jag bara struntat i det här och tänkt att det kommer aldrig fungera? Vilken vänskap jag hade gått miste om. Jag kan inte tänka mig ett liv utan er tjejer. Det är helt otroligt, alla skratt vi haft ihop, vi ska ha flera. I sommar (Underplanering) så ska vi besöka varandra fler än en gång. Biljetterna ska snart köpas och då kan vi med säkerhet börja planera allt vi ska göra tillsammans och jag kan inte göra mer än att längta. Med stort L.

Tack för att ni finns där.
Tack för att ni är ärliga.
Tack för att jag får finnas i era liv.
Tack för att ni är dom ni är.
Tack för att jag har er. ♥

Ser på Harry Potter 5! /Nina


the friends who stuck together /evelina.


Allvarligt talat. Nu snackar vi freaking buisness! Jag hittade den här vackra sak på paramore.net och är alltså en del av merchen på spring tour i USA! Ärligt så vill jag ha alla.. men ibland så går det inte... *suck*
I ALLA FALL! Så hittade jag den här t-shirten och tänkte 'Wow. Den här m-å-s-t-e jag, linnea och nina ha.' det var liksom det första som slog mig. Och nu lägger jag egentligen bara upp den så att linnea får se den.. för att jag vill att alla tre ska ha en. Okej? Bra. Låtsas som om ni aldrig läste det här inlägget :)

Distance /Nina



Weheartit-bild, lovely. Påminde mig också om att skicka era paket tjejer. På tiden!

Last couple of hours /Nina

Nu har jag sett senaste Gossip Girl, käkat mackor haha. Ochhhhhhhhh sett senaste Vampire Diaries. Team Damon it is. Seriöst. Jag VILL verkligen att han är med Elena nu. Gah. Jag dog seriöst när de dansade.






Nightmares /Nina

Mardröm inatt, ugh. Drömde att jag blev skjuten i skolan, av en tjej i min parallellklass. Det var så jäkla verkligt, fick panik när jag vaknade. Var tvungen att gå upp och kolla på min New Moon-kalender, och jag hade rätt, det var fullmåne. Jag sover alltid dåligt o drömmer när det är fullmåne. Bra att man har en sån kalender iaf så man är lite beredd haha.


50 dagars väntan /Nina

Åh jag gråter bara mer o mer. Jag älskar er tjejer. 50 dagar.



Bild från we heart it.

Can't take it without you /Nina

Pratar med Linnéa, kollar tågbiljetter, lyssnar på musik... Försöker att inte bryta ihop, tårarna har börjat rinna allt för många gånger ikväll. Vill bara att lidandet tar slut, vill bara att vi alla kan ses igen. Jag älskar er tjejer, ni betyder så mycket för mig. Utan er hade nog mitt liv rasat samman för länge sedan. Önskar jag alltid kunde vara vid er sida.  Förra gången var det jobbigt, men vi överlevde. Nu känns det som att det är precis lagom mycket tid för att inte orka. Men det känns som att det brister snart, om jag inte är positiv. Evve, Nea, ni är de finaste vännerna man kan ha.


VÄNSKAP/Linnéa.

Miles don't mean anything. Jag sitter här och tänker på dom orden, och det gör bara ondare. Det måste ha varit ödet, att just jag, Evve och Nina träffades. Det var inte bara något vardagligt prat om vad som helst, det var djupa snack om allt möjligt och vi skapade band till varandra, systersband, vänskapsband, till varandra. Vi hör ihop. Jag vet det, det är bara så. Jag blir så lycklig när jag pratar med er och när vi gick runt där i Sthlm så kändes det (som de andra skrivit redan) som att det var en helt vanlig dag i våra liv. Och i sommar då vi ska träffas mycket, då kan man inte mer än att längta tills det värker i hjärtat. För jag längtar så OERHÖRT mycket till vi ska träffas. Tårar som kommer att rinna ner för våra kinder när hösten börjar komma, men vi får försöka att hälsa på varandra så mycket det går. Jag kommer ALDRIG ge upp, för den här vänskapen är något speciellt. Jag älskar er, med hela mitt hjärta och jag har aldrig ljugit när jag har sagt någonting till er. Ni vet var ni har mig, och jag tänker inte klippa av våra band, för de är banne mig gjorda av hårdaste metallen du kan hitta..
/ Linnéa.

RANDOM FAVOURITES.

Random Favoriter. True blood, paramore, Kristen, m.m <3

We heart it.

Twilight the graphic novel /Nina

För ett par veckor sedan var min lärare i Paris (där hon för övrigt träffade Taylor Lautner på gatan - O M G !) och var gullig nog att köpa Twilight the graphic novel till mig innan den hade kommit ut i Sverige. Läste ut den i helgen, och jag måste säga att den är heeeeeeeelt underbar. Det är alltså första halvan av Twilight i tecknad form av Young Kim, hur fint som helst. Mycket ser ut precis som jag tänkt mig; Bella, Jacob, en del miljöer osv... Jag älskar också att de följt boken väldigt noga och har med precis allt man älskar med den. Stephenie Meyer skrev något om att hon fick upp samma känsla som när hon skrev Twilight från början, och det tycker jag också man får. För er som inte har sett något från den än, check it out;






















We Heart It /Nina


Saknad, avstånd och musik /Nina

Pratar med Linnéa på msn just nu. Gud vad jag saknar tjejerna, det gör så ont. Idag hade jag verkligen behövt er här. Försöker se allt positivt, att vi snart ses. Men snart verkar aldrig komma. När blir det vår tur att bli lyckliga? När ska mother earth tillåta tre bästa vänner att bara vara med varandra? Det är allt jag begär, att få tid med mina bästa vänner. Fattar inte att vi klarar oss så här länge utan varandra egentligen. Jag håller på att spricka snart, känns som att den dagen då ni kommer till Göteborg aldrig kommer komma.

Jag har letat och letat som bara den efter denna låten för att bädda in från youtube, men den verkar bara finnas på Spotify. Helt underbar, älskar den. Den får mig nästan att gråta just nu.

Lyssna.

Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut


i<3Music./Linnéa.




The truth./Linnéa.

Miles DONT mean anything. I Love You Girls ♥
@weheartit.

Hejhopp!/Linnéa.

Dagen har varit superbra. Vaknade till solsken, gick till skolan och haft sjukt roligt i skolan med vännerna.. Roligast var nog på spanskan. Kunde inte sluta skratta åt alla roliga saker som sades! Och på fredag innan vi samlas ska jag ut o jaga så vi kan få något och grilla.. haha =) Sedan har jag varit ute med Isabell, gått, gått, gått, pratat.. Om allt. Och Inget. Det är såna kvällar jag verkligen uppskattar!! Så skönt att få prata ut lite.. Annars har jag saknat mina två tjejer så det gjort ont. Det gör verkligen ont, hur kan så mycket saknad få plats i ett litet hjärta?
Hoppas ni tjejer vet att ni finns i mina tankar varje dag. Vi hör ihop.
-
♥♥♥

Marcus on my wrist /Nina

Marcus i Dead by April signerade min handled lite snyggt sådär. Fyller i det varje dag hihi. Marcus är bäst, just so you know. It's that cool guys with the bass. Okay, enough, I gotta study. Got lots to do, might not be able to blog for a while. Sorry for the english, don't know why it's like this right now. Oh okay, bye guys!


Vampire Academy /Nina

Ligger uppe och pratar på msn med Marie om massa böcker. Inne på Vampire Academy (köpte förra veckan, dock inte kommit igång) nu, och hon är ju helt fast i dom haha! Jag bör egentligen sova nu, kl är över 12 o ja är trött o har skola imorn. Ska göra tyskaläxa lite hastigt här, och sen läsa! :D


Before you, my life was like a moonless night ♥ /Nina


Youcoloredmylife./Linnéa

Weheartit. ♥

Broken open/Linnéa.

I know the battles of chasing the shadows of who you are babe
It doesn't matter, go on and shatter
I'm all you need
Broken pieces, break into me
So imperfectly what you should be
Lay here, it's safe here, I'll let you be broken open
Hide you, confide to you so we can be broken open
-

My saviour /Nina

Hemma från Dead by April-konserten nu! Berättar allt imorn, är så trött, har tinitus och nackspärr. Och ont i halsen. Men de var så himla bra. Älskar er killar.



So there you are
Alone with those ablazing eyes
Like an angel brought to life
You have my destiny

I'm free, you are my saviour
I'm free, you are my guiding soul
All I need is you

I tryed to fight for so many years I've tried
You brought me back to life changed my world guided me



Paramore/Lady gaga Mashup!/Linnéa.


Eclipsetrailer/Linnéa.

När jag kikade in på min vanliga koll på twilightsweden.se så fick jag se detta. Jag trodde den skulle komma inatt, men icke! Jag älskar det. ÄLSKAR DET. Det här kommer bli sjukt bra. Jag älskar DAVID SLADE <3 Du har gjort det heelt suveränt, mer än vad vi någonsin kunnat begära. I sommar blir det Göteborg med Linnéa, för vi ska banne mig se denna underbara film där! Med Nina såklart. Jag är så jävla tacksam för de här böckerna! De bästa som finns.


Update /Nina: Inkräktar lite här! Jag var ute igår och försökte desperat få upp trailern via internet på mobilen, men det ville inte! NU har jag sett den och HERREGUD. Har för tusan ont i käkarna nu så mycket jag gapade. OMG alltså. Helt stört bra. Gud. 67 dagar kvar!!!

Fridayiminlove/Linnéa.

Mina vän Linnéa och jag :) Dagen till ära har jag gått och blivit sjuk... känner mig alldeles roslig och har väldigt ont i halsen, jag som sett fram emot helgen! Men jag tänker inte sitta hemma och ha tråkigt! Musiken kommer ut i högtalarna och jag fylls med en otrolig känsla just nu! åh, det är inte långt kvar tills vi ses tjejer. Snart så. Jag längtar mer och mer var dag.
Och vad gulliga kommentarer vi fick angående varför ni läser, blev alldeles rörd haha! För vi försöker ju ha en positiv inställning till allt, men ibland så blir det för tungt och då önskar man att man hade tjejerna brevid sig.  Kramar.

Muse till Eclipse-soundtracket! /Nina

Kanske rykten, men jag hoppas det stämmer!


70 dagar kvar till Eclipse /Nina

Det känns verkligen som igår då jag ändrade talet till 80 på msn. Tydligen inte! Idag är det bara 70 dagar kvar till Eclipse. Amazing.


your one of my kind. /evelina

Idag på svenskan så skulle vi redovisa våran uppsats.. vi skrev typ ''självbiografier'' , alltså om våra liv. 
Jag hade haft väldigt tufft med att skriva min, pågrund av att jag ville inte skriva som alla andra.. jag ville ha med sånt som betydde.. typ Twilight, Kat, Nina och Linnea och allt sånt. Så jag bara skrev.. bara ordbajsa liksom! Och tydligen så gick det hem hos ''publiken!'' Vi var uppdelade i olika grupper , och min grupp hade riktigt bra uppsatser. Total älskade dom alla! Men då jag läste upp min egna så satt jag och typ grät som ett litet barn. 

Men då jag läste delen då jag träffade Nina och Linnea första gången så var det inte alls bara jag som grät. Jag lovar att alla vid det bordet grät! Jag blev helt chockad och grät bara mer! Efteråt sa dom att det var så himla lyckligt och så fint och massa och att dom fatta inte hur vi klarade det och så..  Då blir man lite rörd.. att dom reagerar så starkt på något jag skrev liksom? 

Och då tänkte jag liksom.. reagerar ni också så? Ni kanske inte sitter och stor gråter men tycker ni som dom? Det jag frågar är egentligen.. varför har läser ni våran blogg? :)

leker städtant./ evelina

springer runt i rummet och leker städtant! Det behövs ska ni veta..

plusplusplus/Linnéa.

+ Våren är här. (Dock snöade det lite idag.. men om vi bortser från det!!)
+ UNDERBARA vänner.
+ Inte långt kvar tills vi ska ses.
+ Inte många dagar tills skolavslutningen.
+ Hittat skolavslutningsklänning.
-
Allt som är minus vill jag inte ta upp här. Men det finns det också.
POLAROID SHOT!

herregud alltså. /evelina

oj oj, sitter och skriver svenska där vi ska skriva om våra liv, och jag väljer att akriva väldigt.. ehm, djupt antar jag? AH, det är väldigt djupt.... men väldigt mycket om Nina och Linnea och massa sånt.. DET i kombination med att läsa dom två senaste inläggen på bloggen = tårar. Haha, ah, jag kan nog inte sätta mig och skriva något som ens är i närheten av det mina brudar just skrev, så jag säger bara så här; 
Fem månader sen sist, jämfört med det, så är två månader då fan ingenting! Det här vet jag att vi fixar, bara vi biter ihop!


Fem månader sedan /Nina



Idag är det exakt fem månader sedan. Det är helt sjukt lång tid att vara ifrån sina bästa vänner. Det jag älskar med denna spontana Stockholmsbild är att det jag minns hur vanligt det kändes. Det var så otroligt skönt att äntligen bara vara med varandra att man inte visste vad man skulle ta sig till annat än att kramas hela tiden. Det är ju helt stört egentligen... Att vi hade varandra där brevid varandra i fysisk form haha. Och idag är det exakt två månader kvar tills att alla tre ses igen. Klarar vi fem så klarar vi två. Jag älskar er, vi kommer fixa detta. Snart! Giiiiiiiiiirls, denna sommarn blir våran sommar.

I was walking with a ghost. /Nina




No matter which way you go
No matter which way you stay
You're out of my mind, out of my mind

I was walking with a ghost


DagarnaiPiteå/Linnéa.

Tågresan.
Svävade nästan fram över landet, det tog lång tid, men trots allt så var ju den här väntan värd det till slut. Jag fick underhålla mig på bästa sätt.. Prata med Evelina i telefon, smsa, ja.. Det var väl det jag sysslade med under tåg resan. Pratade även med mina tåg vänner som jag satt brevid! Det var ganska roligt.. Jag råkade göra bort mig lite där. Kan ju säga det såhär: Skaka en flaska (Inte med mening vill jag tillägga!!) + Trångt utrymme + Öppna flaskan = Skratt och lite blött! Tur att de inte var så stela som satt brevid iallafall, haha.
-
Framme i Piteå. 23/10-09 - 27/10-09
Ja.. Har fler bilder men laddar inte upp dom nu. En liten blandning från mina dagar där. Det som var så sjukt konstigt, var känslan när jag steg av tåget. "Jag ser inte dig!" Sa jag först. Sedan såg jag någon, som såg ut som Evelina. "Wow detta händer nu!" tänkte jag. Min vän, en sådan bra vän som jag hittat via en jävla sida. Hur stor är chansen? Jag såg henne, släppte väskorna och sprang. Vi kramade varandra. Vi hade det bra. <3
-
Jag ångrar inte EN enda sekund mitt beslut att boka tågresan. Hade ett par grymma dagar där, helt klart. Jag tog ett steg in i ett mer självständigt liv. Jag satte mig på tåget, på väg mot en helt främmande stad. Helt själv, i en tågvagn med främlingar. Jag är stolt över mig själv och jag ångrar inte någonting där..
-
Snar ses vi igen - Alla tre.
L.E.N föralltid.

Tänkaentanke/Linnéa.

Hej. Dagen i skolan var ganska seg, många lektioner och alldeles för mycket att tänka på.. Men det vara bara att bita ihop. Hur som helst har jag en hel dag att fundera nu.. Så det ska jag göra tror jag. Jag lyssnar på musik, Just nu på Adam Lambert. Fan vilket tråkigt inlägg. Jag har helt enkelt ingenting att skriva, så därför får mitt bloggande lida idag. Förlåt.
Och vilka är ni som läser?:) Kram.

Trött på det. /Nina

Har inga ord för idag. Har försökt att göra en plus-lista i alla fall. Men det går ju bara inte. Helt ofattbart att folk beter sig såhär. Är så trött på det! Väx upp för fan, det är så konstigt! Hur kan man inte se vad fan man sysslar med?! Hur vågar man sticka kniven i ryggen på någon som litat på en? Någon som man har försäkrat om att man kan lita på en? Hur vågar man ens? Hur kan man tro att allt ska bli bättre då? Hur tror man att någon någonsin kommer lita på en efter allt?

Du vet att detta var din sista chans. It's over.


Monday ++++++ /Nina

+ Linnéa kommer till Pier Pressure också!!!!!!!!!!!! *andas*
+ Sovmorgon idag, underbart att hinna med allt!
+ Hade två timmars hål, awesome!!
+ Läste Twilight lite diskret under matten och NOn hehe..
+ Var på stan med Ludvig o åt sushi o va på Sci-fi bokhandeln!
+ Köpte Vampire Academy, första boken idag. Woho!!!
+ Vi har typ inget att plugga just nu.

Toppen dag verkligen. Blev så glad när jag fick ett sms av Anni igår, "detta ska bli en bra vecka, okej? :D". Och det kändes så bra, behöver lite någon som säger sådär haha. Det har gått så upp och ner så länge, nu ska allt vara bra! Och idag har verkligen varit bra! Hoppas veckan fortsätter så...

Har pratat med Evve och Nea ett tag nu, samt webbat. Saknar tjejerna otroligt, och snart ses vi alla tre igen här i Göteborg.  Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och lägga mig lite tidigare o läsa Vampire Academy.
Släpper alla andra böcker nu, har hört så mycket om denna, blir helt galen om jag inte får läsa den snart! XD

Random Pix. /Linnéa.

Random.

NittondeAprilTvåtusentio/Linnéa.

Idag har jag varit extremt hurtig med mina vänner. Jag, Isabell och Linnéa sprang 25 minuter, sen gjorde vi situps m.m. Det blev ett riktigt träningspass för träningsdagboken det. Sedan satt vi i gräset, trots att det blev kyligare satt vi bara där. Det är det jag kallar äkta vänskap, att bara kunna sitta och prata om allt och inget, och det behöver man. Hur överlever man annars? Tur att jag har bra vänner både på avstånd och alldeles vid mig. Men i sommar tjejer. I sommar. Då ska vi sitta där brevid varandra..
Nej nu blev det tårigt i ögonvrån..
Kram.

My heart /Nina

62 dagar kvar till Pier Pressure. That's all I'm sayin'.



Stay with me, this is what I need, please?


I am nothing now and it's been so long
Since I've heard the sound, the sound of my only hope


This heart, it beats, beats for only you
My heart is yours

Take on me /Nina

Gammal gammal 80-tals låt med underbar video.
Jag älskar sånhärna låtar också, så otroligt skön musik! :D


Why does it always rain on me /Nina

Lyssnar nu på Stephenie Meyers playlist till då hon skrev Twilight, och själv läser Twilight Graphic Novel just nu! Visar bilder senare, jättefint är det!!!
Jag har satt upp en playlist på spotify med Twilight-soundtracket plus Stephenies personliga soundtrack. Lyssna på det här! Men här är i alla fall en låt jag lyssnar på från playlisten nu.


The short second life of Bree Tanner /Nina

Här om dagen bokade jag TSSLOBT, Stephenie Meyers nya bok. För er som levt under en sten den senaste månaden, så är detta typ en bit ur Eclipse då man får följa the new borns! Mycket intressant! Släpps 5 juni, men jag gick in på Sci-fi bokhandeln här i Göteborg och bokade den för att försäkra mig om att jag får ett ex! Sci-fi bokhandeln öppnar 06.01 den morgonen, speciellt för detta boksläppet! Vet inte riktigt om jag ska dit så tidigt, just eftersom min är bokad.
Men det hade nog varit en kul grej!



Vad har ni för förväntningar inför boken? Vad hoppas ni på att läsa om?


Picspam med dreamcast på Twilight /Nina

Twilightsweden.se tipsade om detta picspam på Twilight med dreamcast osv.
Här kan du se hela boken i bild av ett fan på livejournal. Det är hon som har gjort detta jag lägger in nedan. Så otroligt vackert, jag blev allderles tårögd!
Detta är då kapitel 13 och 14, mina favoritkapitel i Twilight! Så himla fint!




Chapters: Confessions. Mind Over Matter.

1st row: "Edward in the sunlight was shocking"

2nd row: "It's too easy to be myself with you." + Listening to my heart.

3rd row: "I don't know how long we sat without moving"

4th row: First piggy back ride + First kiss. *OMG HELLO ACCURACY

5th row: First night together - "Just because I'm resisting the wine doesn't mean
 I can't appreciate the bouquet," he whispered.


Ny Eclipse-trailer på fredag! /Nina



Nu har Summit sagt att vi får en Eclipse-trailer på fredag! Annars hade jag nog varit helt "omg omg omg eclipse omg trailer omg".. Men jag tror inte jag vill se den! Innan New Moon såg jag alla trailers, det var så mycket. Jag såg ju Eclipse teaser trailern, så man bara får en liten hint av ungefär hur det blir. Mer vill jag inte ha just nu, jag vill bli överraskad när jag sitter i biosalongen! Jag vill absolut inte se fighten eller tältet i denna trailern. Jag får se hur jag gör... Men ni då? Vill ni se trailern? :D

Eclipse trailer literal /Nina

You have to see this! Hahahahahahah, har sett den typ 10 gånger, så galet kul! Och ja. Jag har varit på Twilightträff hela dagen, så roligt var det idag!!! Men nu säger jag godnatt.


When we were winning /Nina

Lyssnar på When we were winning av Broder Daniel och tänker på 20 November igen. Det var bara våran dag tjejer. Ni vet precis vad jag pratar om. All längtan, som nu blivit saknad.



But now it's hard to see
Through a fog of memories
But I remember
When we were winning

But in dreams at night
They can sometimes recall
When we were heroes
When we were winning

New York City Day 2 /Nina

Här kommer lite av en bildbomb från mig hehe! Dag två i NYC för två månader sen!

Steget utanför hotellet. Den känslan alltså! Det var helt berusande att va ute. Tröttheten, tidsskillnaden, sömnlösheten under hela natten.. Allt försvann när man klev ut på gatan. Även om jag hela natten vaknade av polisbilar, tutande taxis, ungdomar som lät utanför nattklubbar, så var det sånt sjukt rus att se allt.
Stressade människor hoppar ur taxibilar, skriker till folk i telefon med handsfree för att kunna hålla en sån tray med Starbucks Coffee till chefen som sitter uppe på ett av kontoren i byggnaderna som är så höga att man får ont i nacken av att se upp på de. Det hela var en filmvärld som man blivit inkastad i!









Gick upp lite längs 7th ave innan frukosten och hamnade i Central Park! 
På gatorna i New York fanns ingen snö, det kändes nästan omöjligt att det någonsin skulle snöa bland skyskraporna.. Men i Central Park - en stor naturlig plats mitt i all betong! Så vackert! Det var verkligen helt underbart där.



Den där känslan av naturen blandat med allt nybyggt var så konstig. Det går inte riktigt att förklara. Det var liksom inte sådär att man mjukt såg förändring, utan riktigt grova kontraster. Så sjukt coolt. Samtidigt som man såg naturen, ekorrar, träd, snö - så såg man all kaos bakom, höga husen, bilarna, ljuden.. Sån annorlunda och egen känsla över allt. Jogging och hundpromenad var nog nummer 1 i Central Park för New York-borna haha.



Älskar älskar älskar det.







Det blev en simple breakfast at Café Metro på 7th ave. Bagel and a berry crush smoothie!



On the subway with my smoothie, ready for some shopping!
















Vid ett newsstand.









För er som undrade - deras mc donalds är inte likadan som i Sverige!
Åt några chickenburgers, och måste säga att de var godare i USA. Mer krydda typ haha.









Bakom tälten i Bryant Park. Helt sjukt. Jag fattar inte riktigt att jag var där. Att vi råkade vara i NYC under Fashion week är ju ett under. Och sedan att jag fick chansen att se massor backstage innan Calvin Klein's visning var helt stört. Något jag aldrig glömmer!



Quote by Michael Kors.





Ställde oss sedan vid ingången av tälten ett tag också. Så coolt, en o annan kändis hoppa ur en taxi, media var där, streetstyle fotografen var där.. Jättecoolt faktiskt.



Hahah, jag hade glömt att jag var SÅ redhead! :D



Tog en sväng in på New York Public Library. Så fint. Hade gärna stannat lite längre!!









Åkte upp i Empire State Building. Snabb hiss måste jag säga haha. Och det blåste som fan där uppe. Men fetare utsikt har jag aldrig sett. Kändes som att titta på ett vykort eller något. Så coolt!
Men självklart gick kameran sönder, vilket vi inte märkte förrens efteråt, så nästan alla bilder är förstörda från ESB. Kul va? Jätte-kul.



Sedan blev det lite kaffe och tv-tittande på hotellrummet innan vi gick ut för o äta. Samma kaos med folk, bilar, ljud och ljus som kvällen innan. Det är alltid liv där, så underbart. Tänk vad konstigt det kändes att komma hem till "lilla" Göteborg efter detdär! Stört..!

New York City Day 1 /Nina

Hej allihopa. Ursäkta mitt humör igår! Men det är en ny dag, och jag är pigg och glad!
Bjuder därför nu mina New York-bilder från Februari i år! Saknar det så otroligt!



Hahaha fotat från hotellrumsfönstret (ni vet sånna coola amerikanska fönster man öppnar nerifrån o trycker uppåt hahah? love it!). Kass bild, men det ända jag tog den dagen. Kolla in de allt för mysiga fire escape's på huset! Gud vad jag älskar sånna trappor.

Såg väldigt lite av New York just denna dagen, eftersom vi kom fram sent på kvällen. Var först lite seg efter att ha suttit på ett flyg i typ 12 timmar (plus genom tidszoner, vilket innebär att tiden gick - men det var ljust ute hela resan, haha flummigt..) och bärt en tung väska med laptop plus böcker genom hela flygplatsen. Men blev helt sjukt peppad sen ändå såklart. När vi var nära landning var det fantastiskt. Man såg New York från håll, kollade ut genom flygplansfönstret och ljusen där långt ut tog aldrig slut.

Landade på Newark airport i New Jersey, så vi tog taxin till Manhattan då. Gud det var otroligt. Efter ett tag i taxin började de högre husen, folket, ljuset, ljudet, kaoset.. Allt hade en sån speciell känsla. Just då kändes det väldigt sådär "avgasstad" om ni förstår vad jag menar.

Hoppade ur taxin, in på det härliga hotellet på 7th avenue 56th street. De andra var rätt trötta, men jag var så upprymd och glad, så mamma och jag tog en sväng ut på stan för o hitta lite käk. Lite take out till rummet blev det eftersom vi inte orkade leta efter något ställe. Men det var trevligt det med, få lite mat, sova i en säng efter många timmar på flyget!

I remember when I was fine. Just fine. /Nina

Nu har jag raderat och raderat ur detta inlägget typ MÅNGA gånger. Och vi säger bara såhär: Jag har en jättedålig dag. Mycket saknas. Och jag har gråtit hela kvällen. Försöker övertala mig själv att allt kämp är värt det till slut. Känner mig så ensam här. Jag önskar mig tillbaka till vissa dagar. Tillbaka till New York, där man inte tänker på något annat. Tillbaka till Volterra. Tillbaka till en vanlig dag på stan med mamma. Till en vanlig dag då jag jobbade på biblioteket. Tillbaka till den där mysiga helgen i Dalarna med mamma och pappa i höstas, då vi gjorde ingenting i flera dagar. Tänker tillbaka till alla fina dagar. Eller en helt vanlig sommardag i trädgården med en bok att sjunka in i och glömma omvärlden. Men mest av allt. 20 November 2009. Mest mest av allt vill jag nog spola tillbaka till den dagen. Och bara uppleva allt igen. Bara vara där igen. Med alla. Äntligen vara med dom igen. Mina bästa vänner. I bästa Stockholm. Utan bekymmer. Det var tider det. För minns ni tjejer? Den enkla grejen när vi var på mitt hotellrum och fixade oss inför bion den kvällen? Bara det? Kändes så vanligt, ni vet? Ja, jag vet att ni vet. Bara ni vet. För faktum är att andra inte alls förstår hur mycket jag skulle dö utan er. Jag älskar er. Linnéa, Evelina.. Lova mig en sak. Lova mig att vi ses i sommar. För jag orkar inte mer än så.


+ och - med att vara vaken inatt.. /Nina

+ Hinner städa klart rummet
+ Hinner ta en dusch nu
+ Hinner läsa Twilight Graphic Novel
+ Hinner blogga (om Twilight, Hungerspelen, Stöten, NYC, Pier Pressure!)
+ Hinner bläddra igenom matteboken inför nationella imorn
+ Hinner se förra veckan VD och nattens
+ Hinner se senaste GG-avsnitt

- Kommer vara SVINTRÖTT imorn
- Kommer inte orka vara med Ludvig och Mikaela imorn
- Kommer INTE klara av matteprovet imorn
- Kommer sova bort lördag och missa Twi-träffen

Det lutar fortfarande åt att vara uppe inatt. Titta så mycket jag skulle hinna med!!! Mycket frestande. Ni vet, jag anser att sömn är slöseri med tid. Man slösar halva sitt liv på ingenting, medans man vill göra så mycket. Sjukt ju. Men jag är fortfarande trött från Stöten-resan. Så istället ska jag bara lägga mig och kolla igenom matteboken nu, duscha imorn bitti för o vakna till. Så får jag se alla avsnitt och blogga massor hela helgen! Och dessutom säger jag bara att jag beslutar om + ifall det har dubbelt så mycket som minus, och det var nära... Så nej, så blir det nu! Godnatt nu läsare! Och förlåt för ingen bild! Be safe!

finaste i världen. /evelina

jag dör så fina. Alla dom här bilderna gör mig helt varm i hjärtat. Jag kan inte ens vara avundsjuk på Jenna, så fina är dom!! hehe,  dock så skulle det inte vara HELT fel att heta Jenna Farro just nu. Mer bilder hittar ni på den helt otroliga fotografens hemsida! Brandon är ett geni, verkligen!
Her ring is to die for!
är det möjligt för en människa att vara så vacker?

Plus Plus Plus - /Linnéa.

Nu snor jag den här idén av Nina för dagen.

+ Kom in på mitt förstahandsval. ♥
+ Solen skiner och himlen är klarblå. Snön smälter som smör i solsken! ♥
+ Inte många dagar kvar till skolavslutningen. ♥
+ Vännerna. ♥


Hej! / Linnéa.

Hej alla som läser den här bloggen. Sitter just nu hos min mamma och ska senare ikväll på utvecklingssamtal, hoppas det går bra! Jag väntar nu även på Linnéa som snart kommer hit efter en tripp till Gävle. Jag har inte så hemskt mycket att berätta om.. Dagarna flyter på. Tankar som håller sig fast, velande hit och dit.. En massa annat även. Mina dagar består mest av grubblande.. Så nu ska jag försöka  ta vara på vädret och gå ut och sätta mig en liten stund. Solen gör bara gott!



Ciao.

Onsdag! /Nina

+ Det är varmt här i Göteborg, sommaren närmar sig!
+ Fick två timmars sovmorgon, så jag är pigg nu!
+ Mina flingor var goda haha.
+ Lyssnar på Tegan and Sara, underbart!
+ Jag gjorde klart några läxor igår..
+ Jag blev VÄLDIGT överraskad av min lärare igår, berättar sedan!!!
+ Pojkvännen kom förbi snabbt, mys!

-Gymnasietagningen kommer på fredag, vet inte vad jag vill ska hända..


Time is running out /Nina

Åh jag är så stressad, för allt. Jag känner att jag inte hinner göra allt jag vill.. Jag vill hinna med skolan, och vara pigg till att plugga. Vill hinna sova mer än 6 timmar som nu mera varit genomsnittet i över ett år. Jag vill hinna fixa mig utan att stressa varje morgon, jag vill vakna mer än 15 minuter innan skolan börjar. Jag vill kunna sitta vid datorn och läsa alla bloggar, twittra osv. Blogga själv dessutom, gör ju en sida om Hungerspelen just nu. Jag vill hinna läsa mer än två rader på kvällarna innan jag somnar. Jag vill uppleva den kärleken som jag en gång kände då jag kunde ligga uppe hela nätterna med Twilight eller Hungergames. Vill läsa alla nya böcker, alla gamla. Jag vill se massa filmer, och hinna med alla serier. Jag vill höra all musik i världen och gå på alla konserter. Vill hinna vara med familjen, mina kompisar och pojkvän. Jag vill bara hinna prata med mina kära vänner på datorn som är så långt bort. Jag vill hinna se allt. Vill uppleva New York igen.

Det är så mycket jag vill göra. Men så lite tid. Lösning, någon?

Rockenroll, blåa ögon - igen /Nina

Hej! Kom hem från Stöten igårkväll, toppen resa, berättar senare. Sitter o gör massa saker nu. Vill bara slänga in vad jag lyssnar på, så skön låt. Håkan Hellström - varsågoda!


I could really use a wish right now./evelina

kan. inte. sluta. lyssna.
Hayley är otrolig.

Exotiskplanka!/Linnéa.

Dagen har börjat förskräckligt dåligt. Men den har blivit bättre. Jag är fortfarande inte okej helt men jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Idag så ska vi fira Victoria som har fyllt. Exotisk planka,cheesecake,tårta osv. Låter som ett bra avslut på dagen. I morgon ska dagen spenderas med världens bästa.. vad skulle jag vara utan er? Ska bli underbart iallafall..
Låten som hjälpt mig på vägen..

Sweet 16. /Evelina

Yep, its my bday! haha, så fort klockan var över 12 så fick jag massa grattis önskningar. Jag är så sjukt glad.. telefon samtal av Niklas och Nina (en jäkla fin sång från båda också!) , en super kväll med mina tremänningar och woah... helt sjukt alltså! Katerina Graham önskade mig grattis på twitter. *dör av lycka*
Jag har seriöst aldrig känt mig så här älskad.. det är helt sjukt. Wah.


Borta i helgen! /Nina

Om 30 minuter ska jag upp ur sängen och iväg till skolan, på bussen och åka iväg till Stöten i Sälen. Halv tre inatt åker vi! Jag kommer inte hem förrens söndagkväll, så det kommer bli sämre update. Evve är ju i Jokkmokk och så beror det på om Linnéa orkar blogga något. Såååå, låt oss konstatera att det kommer bli ganska dött här fram tills nästa vecka. När jag kommer hem kommer jag (vara trött, och) lägga upp massa roliga bilder från skidresan med alla i skolan! :D Och ni ser att klockan är halv 2, vilket innebär att jag antingen kommer snarka på en buss om en timme, eller så kommer jag vara trött den närmaste månaden. Haha. Japp. Vi får väl se. Jag tippar på det sista. Men hur som helst, ska försöka få tag på en dator o slänga in något snabbt i helgen. Under tiden får ni ha det så kul! Puss!

I remember when I went to Stockholm... /Nina

Åh så känns det idag. Som det gjorde den 19 november. Fast det var väl bättre då, jag var superexcited about New Moon and meeting the girls. But anyways. Lite så har det varit idag. Sprungit runt i hela huset för att leta efter grejer, packat, fixat med musik, ringt till kompisar o allt sånt ni vet. Lägga sig allderles för sent och vakna allderles för tidigt. Precis som den kvällen innan resan till Stockholm i vintras. Då vaknade vi tidigt och rusade ut i morgonmörkret med tunga väskor, halvsovandes på en (konstigt nog) full spårvagn in till Centralen. Blev pigg på tåget, och vips så stog jag där med mina bästa vänner i Stockholm. Skillnaden mellan den 19 November och idag är väl att jag inte ska träffa Evve och Nea imorn. Skulle gärna - but that's not the case. Men norrut ska jag. För om en timme ska jag hoppa ur sängen och dra iväg till skolan (creepy att vara vid skolan mitt i natten?!), sätta mig på en buss full av trötta elever, och åka upp till Stöten i Sälen! Yep. Måste fixa med lite grejer, bloggar strax igen. Förlåt för den enorma bildbristen. Puss.

Twinytt med TS! /Nina

Twilightsweden la just upp sitt första Twinytt och jag älskar det!
Verkligen jättekul att se om mässan i Malmö, önskar jag kunde varit där!
Alla verkade ha det jättetrevligt! Gillade det med att han bet dom på photoshootsen, gick ju inte med Justin för han är människa haha. Jag hoppas i alla fall på någon nästa år med! :D


Crawl/Linnéa.

För mycket pågår bakom kulisserna så jag har inte tid att blogga.. Men här bjuder jag på en bild. Kram alla och ta hand om er.

Partymusic

Jag är allderles strax klar att dra iväg på tjejkväll hos Nathalie med resten av tjejerna i klassen. Tänkte lägga upp lite musik vi lyssnar på, på party haha. Istället blir det min Spotify-playlist på det jag lyssnar på innan fest - låtar jag blir peppad av! Enjoy!


Weddingpictures /Nina

Nepp, jag struntade i frukost och fastnade vid Josh (från Paramore) och Jennas bröllopsbilder. Gud så söta de är. Och så vacker hon är! Iiiih!


Hunger Games! /Nina

För er som har bott under en sten det senaste året: let me introduce you to THE HUNGER GAMES! Förmodligen de bästa böckerna jag har läst faktiskt (oh chill, twilight will always mean something different to me)! Det finns två böcker än så länge, tredje kommer 24 augusti! Längtar som bara den! Första filmen blir film nästa år, och jag är very excited att följa detta från casting till klar film på bio. Kommer bli så coolt, att se hur de gör allt i jämförelse till hur man har tänkt sig att allt ska se ut. Jag har så starka bilder! Hittade just en fansida, jättebra. De bloggar om nyheter, fanart, musik, podcasts osv osv. Kolla in dem: www.mockingjay.net!

"Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!"







Jag vet inte hur ni tycker att det låter, men böckerna är helt galet bra. Läs läs läs. Lova?! Man ligger uppe hela nätterna, alltså det är verkligen omöjligt att stänga igen boken. Det verkar som att detta är ganska stort i USA, så vi får vänta o se på hur Sverige reagerar till det. Jag hittade första boken i skolan Januari 2009 typ, började men hann inte riktigt börja läsa. Senare samma år tog jag tag i det och läste den, sedan hittade jag tvåan på bokmässan och blev helt galen haha. Böckerna kom ju i lite skymundan för Twilight tog den mesta platsen hehe. Men jag läste sedan Fatta eld över några nätter! Man blir helt fast när man tar fram de under kvällen, det går ju bara inte att sluta läsa!

Jag har hittat några fanmade trailers, och jag tycker det är väldigt väldigt bra. Som sagt, de är fanmade eftersom man inte har en cast till filmen än.



Jag älskar slutet på denna taget ur boken, "may the odds be ever in your favor"!



Denna är så sjukt bra också! Älskar musiken, 30 seconds to mars - Oblivion (kommer bli så glad om de spelar den på Pier Pressure!), och klippen är jättebra..

Här är till er som har läst. Gråter när jag bara tänker på det. Rue's lullaby.



Nu är klockan snart 15 och jag har legat i sängen hela morgonen på grund av alla Hungerspels grejer jag har tittat på haha. Hoppas ni blivit lite intresserade av detta nu då i alla fall. Får nog gå upp och äta frukost snart. Peace!

Tegan and Sara /Nina

För er som inte lyssnar på Tegan and Sara, DO IT. Här kommer smakprov:



Det var låten So Jealous live. Och för er med spotify: jag tycker ni ska lyssna på mitt favoritalbum med dom, So Jealous heter det med, och där älskar jag varje låt. Lyssna lyssna lyssna. PROMISE?! Okey. Good.

Now I'm gonna read some Twilight (was talkin to Mikaela about old times with Twilight, how much it changed us, and I realize now that I would be a completely different person without these books), and then get some sleep. Tomorrow it's girls' night at Nathalie's place, lovely! Aaaand I'm speaking English, no idea why. So, sleep tight, and we'll talk tomorrow! Be safe!

Påskmatidag/Linnéa.

Godmorgon.. Vaknade lite senare idag än vanligt, men det gick an det å! Idag ska jag till min farmor och äta lunch och kanske få ett påskägg, hoppas jag =) Haha. Senare ska jag nog åka till min mamma igen.. Ikväll blir det tjejkväll hos Linnéa tror jag =) Blir riktigt mysigt det, vi har ju inte träffats sen i Lördags (skratt)! Man blir van att träffas varje dag .v. Men nu ska jag klä på mig och så, skriver kanske igen innan jag åker till farmor. Bjuder på dagens låttips även.. En underbar live video på ett av mina favoritband.

Twilightmorgon

Jag har läst Twilight hela morgonen, underbart. Brings back old memories. Tänker på känslan när allt i denna världen var så väldigt nytt. Får hela den känslan när jag läser igen! Och nu tänker jag på hur lite jag visste. Jag hade ju ingen aning om att dom böckerna skulle förändra mig och mitt liv så mycket, att det skulle hjälpa mig. Denna serien har påverkat mig så mycket, och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara om jag aldrig hade läst dem. Utomstående skrattar åt detta, ni andra fattar. Det är just det. Att dela detta med alla som faktiskt fattar. Evelina och Linnéa. Alla jag träffat på nätet, alla på alla träffar. För det är liksom all that matters. Att det finns folk där ute som förstår. Det är det som allt detta betyder för mig. Att jag är förstådd, och att jag förstår så mycket människor jag med. That's the beauty of Twilight - we're all a big family
in this world that Stephenie Meyer created.




Nördkväll haha /Nina

Hello! Har mysat med pojkvännen hela kvällen, kom hem för typ en timme sen. Vi såg på Sagan om ringen (wow, galet lång film, men bättre än jag trott haha), och jag testade Nintendo DS och Xbox360. Ludvig, är du stolt? Min nördfaktor är läskigt hög just nu... And check it out - jag vet vem Gandalf är haha! Okej, ni kanske inte tycker det är så coolt, but this is all so new to me! XD

Pratade just med Linnéa en stund, saknat dig gumman!
Imorn ska vi fika ett helt gäng o planera skidresan i helgen, så jag måste upp rätt tidigt. Inte så bra att jag är uppe såhär dags då. Såååå, godnatt!


Sommarkläder! /Nina

Även om det har blivit grått ute igen, så är jag så peppad på vår och sommar! Lagt ihop lite kläder jag gärna skulle gå klädd i om ett par månader.



Svart kofta o snygg jeansväst över, båda från Weekday. Vanligt linne under, detta från Monki, och under det en svart bustier eller spetsbh. Jag skulle väl haft svarta jeans till, plus mina mörkblåa låga converse på fötterna.



Baseball-tröja från Weekday, shorts från Monki och strumpisar med små hjärtan från Lindex. Plus färgstarka skor, i mitt fall förmodligen lila converse.



Blommig byxdress från Weekday, snygga sandaler från Monki och ett dragkedje-liknande armband från Lindex. Hade gillat detta till sommarbruna ben!



Transparent linne och ljusa shorts i snygg modell, båda från Weekday, och röd Bandeau-bh från Topshop. Plus röda converse till detta.



Bandeau-bikini och sjal på huvudet, båda från H&M. Enkelt o snyggt linne från Monki att dra på när man går runt på stranden.

Give me summer! :D

Inviger våren med smoothie, musik och Twilight /Nina

För första gången i år ska jag gå ut i trägården utan att bli attackerad av snö/regn/vind, you know? Blev lite nostalgisk, påminnd om denhär tiden förra året. Så med mig har jag en otroligt god hallonsmoothie, ipoden och min slitna gamla Twilightbok. Bjuder också på bild på morgontrötta mig. Catch ya later!


+/- about today! /Nina

+ Vaknade upp hos Mikaela efter en rolig kväll hos henne!
+ Spenderade kvällen med pojkvännen, lika mysigt som alltid!
+ Det har blivit vår i Göteborg (= jeansjackan från Forever21 invegs)!
+ Jag är trött och får sova så läääääänge jag vill nu!

- Saknat tjejerna lite extra idag (åh, påminn mig att posta paketen?)


Remember me/Linnéa.

Hejsan! :) Idag har varit en bra dag. Vid halv fyra tog jag och tre vänner bussen in till Gävle. Vi gick runt på stan, fikade m.m. Sedan klockan halv sju var det dags för Remember Me. SHIT säger jag bara vilken annorlunda och bra film, blev helt tagen efteråt. Jag älskade verkligen varenda minut av den.. ville inte därifrån! Den var verkligen sjukt bra och slutet var väldigt.. ska inte kommentera. Hemskt. Förvånande. HELT oväntat. Men den var verkligen väldigt bra.. Och Robert var som vanligt klockren! Haft en mysig dag med tjejerna. I morgon kommer mina kusiner hit. Sedan får jag se vad som händer.. Hoppas på det bästa iallfall..
So long..

Gårdagens Vampire Diaries /Nina

Igårkväll såg vi på det nya Vampire Diaries avsnittet, och det var ju helt sjukt bra!!! Jag vill inte berätta något om det eftersom Evelina är i Jokkmokk nu o kan inte se avsnittet. Plus att hon hade blivit skitsur om jag hade spoilat hahaha. Men det var helt galet bra. Vi satt och skrek rakt ut under halva avsnittet! Se det! Nu!


Twilight kids! /Nina

Aaaaaaaaaaw, this is so cute! XD


Extramaterial igen! /Nina

Kvällen har bestått av thaimat och allmän tid vid datorn. Men nu har vi startat New Moon extramaterialet samtidigt som vi twittrar o sånt haha.
Sagt det förut, säger det igen: Chris Weitz är så sjukt bra. Love it.


Musikfotoandlife!/Linnéa

Dagen började bra - Men fortsätter inte lika bra. Ni vänner vet varför... Aja, ikväll blir det bara en lugn dag. Ska ta det lugnt och kanske försöka knäppa lite kort i ministudion om jag får lust.. får helt enkelt se! Slänger upp en bild jag tog härom dagen också =) Här kommer även dagens låttips från mig! =)
Adam Lambert - Whataya want from me

Jag är inte döv, jag hör allt ni säger..
det klistrar sig fast och jag vill bort.
bort långt härifrån.

"Movienight with Bella" /Nina

Nu drar jag iväg på filmkväll hos Mikaela och ska sova där! Men varje gång jag säger Movienight, så tänker jag på Jessica i New Moon ni vet: "Movienight with Bella", med den rösten o allt haha. Därav rubriken. Nästan en timmes bussresa till Mikaela, så ipoden kommer bli min bästis ett tag. Laptopen åker även med, så vi hörs senare! Puss!


Enbrastartpådagen./Linnéa.

1,5 timmes promenad var hur jag startade min dag, med Isabell. Det var verkligen jättemysigt och vi gick runt i hela Sandviken kändes det som.. Gårdagen var jättemysig och hade verkligen roligt, tårarna rann av både sorg och skratt.. <3

Längtan /Nina

5 dagar kvar till Sälen
63 dagar kvar till Green Day och boksläpp av TSSLOBT
75 dagar kvar till skolavslutning och Evelina till Göteborg
78 dagar kvar till Pier Pressure
88 dagar kvar till Eclipse och Linnéa till Göteborg
94 dagar kvar till Partille Cup-invigningen
116 dagar kvar till Pdol och resa upp till Evelina
143 dagar kvar till boksläpp av Mockingjay
168 dagar kvar till resan till Tunisien

Världens sämsta aprilskämt! /Nina

Usch fy och blä! Sämsta aprilskämtet EVER. Jag började såklart gråta, och kände att detta är näst intill det värsta som kan hända. Man skämtar inte om detta!!! Men jo, det valde CelebTv att göra ändå. En intressant tanke däremot, är om man hade varit galen i Robert Pattinson om han faktiskt hade rakat av sig håret? Vad tror ni? Jag kan inte svara på frågan än, är fortfarande i chocktillstånd efter att ha sett bilden. Blääääää.

Han får aldrig raka av sig håret. Det vore som att... klippa sönder Spidermans dräkt, ta bort lasersvärden ur Star Wars, sparka Rachelle Lefevre från Eclipse
(oh, wait... det har dem ju gjort -.-!) eller typ ta Twilightböckerna ifrån mig!
You see my point, he can never ever ever ever shave his head. Okay?


Edward fast forward /Nina

Såg just New Moon med Edward fast forward på extramaterialet. Det är alltså snabbspol genom hela filmen, där de startar igen i alla Edwards scener. Jättebra för de som bara är på ett Team haha. Även om jag vid vissa tillfällen kan vara Team Switzerland, så uppskattade jag dessa Edward-moments mycket hahaha. Detta är alltså på tredje skivan på Bellas Box. Watch it!


Alltförminsyster/Linnéa.

Hej. Sitter här med mina älskade vänner.. Vi har kollat på allt för min syster. Den var seriöst en av de bästa  filmerna jag någonsin sett. Så himla bra, och den var väldigt sorglig. Den hade ett väldigt fint budskap.. Inte ett öga tort kan jag säga. Så otroligt vacker film..

Ny månad, aprilskämt och lite till. /Nina

Hej! Har ändrat och raderat hundra gånger i detta inlägget nu, funderat över vad jag ska skriva. Men här kommer det. Vill först bara be om ursäkt för det osammanhängande inlägget om UF igårkväll, och varnar för liknande här. Försöker få detta att bli mer begripligt än det var i utkastet...

Det är första april och jag vände blad på min New Moon-kalender imorse. Trots misstag och en del dåliga tankar förra månaden, så har jag bestämt att det ska bli en bra månad. På torsdag åker jag iväg till Sälen och åker skidor med trevliga människor från skolan, och varje dag tills dess är packad med grejer jag ska göra nu på lovet. Känns toppen. Lite vila från skolan också, underbart!

Jag har även blivit lurad 7 gånger än så länge. Allt från att kompisar ska flytta, till att nationella prov ska läggas till! Gud, jag är så lättlurad... Såg även ett par galna artiklar i Göteborgsposten idag, uppenbarligen aprilskämt hahah. Oj, jag som aldrig lurar folk, skickade just iväg ett sms till pojkvännen att min hand var bruten. Han gick på det, stackarn, blev så orolig! Har så dåligt samvete nu hahah, känner mig så elak ju!

Men nu ska jag göra i ordning lite paket som ska skickas till bästisarna.
Ni får se om några dagar tjejer! :D



Notera New Moon-kudden, från Toys'r'us i New York. Love it!


Cruel Town /Nina

Lyssnar just nu på ablumet Cruel Town med Broder Daniel. Relativt nyfunnen musik, dock gammalt album! Älskar varje låt av de iaf, ni borde verkligen lyssna igenom det. Favoriter är nog ändå Shoreline, Cruel Town, Dark Star och Army Of Dreamers. Lyssna lyssna lyssna på spotify!


Påsklov!/Linnéa.

Åh.. Äntligen har jag påsklov. Jag har längtat hur mycket som helst sen sportlovet, äntligen är det här :) Kvällen ska spenderas hemma hos mig med vännerna <3
Jag påväg till blåkulla förra året..


RSS 2.0